GÖDÖLLŐI VÁROSI KÖNYVTÁR ÉS INFORMÁCIÓS KÖZPONT

Eve Ainsworth: 7 nap

Nagy Bianka 2017-10-15 18:24:26

Jess egy tipikus áldozat. Kövér, egyáltalán nem népszerű, sokat tanul, emellett elvált szülők gyermeke. Aztán ott van a másik oldal, a zaklató. Ez esetben a népszerű Kez. Nem érdekli, ha másokat eltipor, megbánt, csak azzal foglalkozik, hogy az iskolai ranglétra csúcsára érjen. De egy hét alatt minden megváltozhat. Ugyanis Jess olyan embereket talál, akikre támaszkodhat. És legfőbb támogtója nem más, mint Kez pasija. Vajon milyen lehet a lányok élete? Milyen hatással vannakegymásra? A könyvből minden kiderül...

 

 

Műfaj: ifjúsági
 
Korosztály: 14+
 
Vélemény: 
Bianka: 
Kinézet: Szerintem különleges, hogy az alapot végig a történetből kiragadott  mondatok alkotják. Emellett nagyon jól néz ki az egyszerű minta, így nem lesz túl kusza az összhatás. Egyszerű, de figyelemfelkeltő. Illetve a könyv hátulján is hasonló megoldást láthatunk.
Tartalom: Érdekes volt elolvasni, hogy milyen lehet egy ilyen konfliktus két szemszögből. Meglepő, hogy a támadók valójában a könyv szerint milyen sebezhetők, gyengék és szeretet hiányosak, így a többieket támadják és mások előtt tökéletesnek mutatják magukat. Másrészről a regény érinti a pénzügyi gondokat és az otthoni bántalmazást is. Úgy vagyok vele, hogy egyszer jó volt, de ez pont elég is volt. Sem ezt, sem más, de hasonló témájú olvasmányt nem akarok elolvasni egyelőre.
Szereplők: Azt elismerem, hogy a szereplők rendkívül valósághűk. Valószínűleg az írónő ismer hasonló személyeket, vagy nagyon jó emberismerő. Az én kedvencem Lynn volt, Kez pasija. De nagyon élveztem Jess szemszögét is.
  
                                                                                                                Bianka
  

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Vissza

©Gödöllői Városi Könyvtár és Információs központ

Oldaltérkép

mobil változat

Bezárás
Oldalunk sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmény érdekében. Részleteket az adatkezelési tájékoztatóban talál.
Elfogadom