GÖDÖLLŐI VÁROSI KÖNYVTÁR ÉS INFORMÁCIÓS KÖZPONT

Őszikék nyugdijasklub

oszikek.jpg Az 1984-ben alakult Őszikék nyugdíjas Klubnak – amely szervezetileg a Gödöllői Nyugdíjas Egyesülethez tartozik – a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ ad otthont.

Klubtagjaink elsősorban könyvtárunk olvasóiból, illetve irodalmat, művészeteket és utazást szerető nyugdíjasokból toborozódnak.

Klubdélutánjainkon – szeptembertől májusig minden hónap harmadik szerdáján, 15-17 óra között – változatos, a könyvtár profiljához alkalmazkodó, technikai lehetőségeit is kihasználó rendezvényekkel várjuk tagjainkat.

oszikek2.jpg

Az elmúlt években felelevenítettük már Gödöllő irodalmi hagyományait, megtekintettük művészeti, építészeti emlékeit, de a jövőben is folytatni szeretnénk a múltban való barangolásunkat. Gyakran vetítünk filmeket a MásArc részlegünk anyagából, életvezetési tanácsokat, úti beszámolókat hallgatunk meg, írókat, költőket hívunk meg. Alkotó kedvű tagjainknak lehetőséget nyújtunk a bemutatkozásra, saját irodalmi felolvasó délutánt és képkiállítást is szerveztünk már klubtagjainknak. A programok előtt és után mód van ismerkedésre, kötetlen baráti beszélgetésre, folyóiratok olvasgatására.

oszikek3.jpg

 

 

 

 

 

 

Őszikék találkozó 2017 november

Adminisztrátor 2017-11-20 10:20:48

Őszikék találkozó 2017 szeptember

Adminisztrátor 2017-09-13 10:48:53

 

©Gödöllői Városi Könyvtár és Információs központ

Oldaltérkép

mobil változat

Bezárás