„Gödöllő Városért kitüntetés” változatai közötti eltérés

Innen: Gödöllő
Ugrás a navigációhozUgrás a kereséshez
(Új oldal, tartalma: „GÖDÖLLŐ VÁROSÉRT kitüntetés adományozható azoknak a személyeknek, közösségeknek és szervezeteknek, akik (amelyek) munkájukkal közmegbecsülést érdemel…”)
 
(Eltávolította a lap teljes tartalmát)
(Címke: Oldal egésze eltávolítva)
1. sor: 1. sor:
GÖDÖLLŐ VÁROSÉRT kitüntetés adományozható azoknak a személyeknek, közösségeknek és szervezeteknek, akik (amelyek) munkájukkal közmegbecsülést érdemeltek ki, példás, magas színvonalú tevékenységükkel hozzájárultak Gödöllő város fejlődéséhez, jó híre növeléséhez.
 
  
GÖDÖLLŐ VÁROSÉRT kitüntetésben évente legfeljebb két személy és egy közösség részesíthető. Kivételes esetekben a jelöltek számára és érdemük elismerésére való tekintettel – a Kulturális, Sport és Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságának javaslata alapján a képviselő-testület határozhat úgy, hogy adott évben fenti szabálytól eltérően több személyt vagy szervezetet részesít a díjban. A kitüntetés megosztva is adományozható, közös alkotás, együttesen elért eredmény alapján.
 
 
A GÖDÖLLŐ VÁROSÉRT kitüntetéshez díszoklevél, térplasztika és pénzjutalom jár.
 
 
 
== A díszoklevél leírása ==
 
- fölül középen a város színes címere
 
- DÍSZOKLEVÉL
 
Gödöllő Város Önkormányzat Képviselő-testülete
 
Név: ...................................... nak (nek) ................................................................. elismerve GÖDÖLLŐ VÁROSÉRT kitüntetést adományozza.
 
Gödöllő, adományozás napja
 
polgármester
 
- alul középen a város pecsétjének lenyomata.
 

A lap 2019. június 7., 15:32-kori változata