GÖDÖLLŐI VÁROSI KÖNYVTÁR ÉS INFORMÁCIÓS KÖZPONT

Ákos: A katona imája

Adminisztrátor 2011-06-20 12:49:47

A kilencvenes évek kultikus zenekarának alapító-énekese több, mint húsz éve ír és ad elő dalokat, ez alatt 24 magyar nyelvű és hat angol albumot rögzített. A kiadványok többsége aranylemez lett, de több platina is van köztük. Töretlen sikerét több száz teltházas koncert, lelkes, kitartó és fogékony közönség, valamint számtalan szakmai díj jelzi. Olyan szerzemények fűződnek a nevéhez, mint az Induljon a banzáj!, a Valami véget ért, az 1984, szólistaként a Hello, a Dúdolni halkan, az Indiántánc, az Ilyenek voltunk, a Végre, az Ikon, a Keresem az utam, az Ölelj meg újra vagy a Minden most kezdődik el.

Ákos négy év után, október 20-án új stúdió albummal jelentkezik A katona imája címmel.

A korongon a 2010. tavaszán DualDisc maxin kiadott Szindbád dala mellett 12 új szerzemény szerepel. A kiadványhoz DVD-melléklet is társul, amelyen az egész lemezanyag sztereóban és kétfajta kódolású 5.1 hanggal is meghallgatható (DD 5.1 és dts). Ugyancsak a DVD-n kap helyet az elmúlt egy év során forgatott összes videónapló-bejegyzés a lemez munkálatairól és a Szindbád Turné 2010 koncertjeiről, valamint két 2010-es koncert klip is látható a korongon (Szindbád dala, Csak a szerelmen át).

A kiadvány Emmer László fotóival, különlegesen szép Super Jewel Boksz-ban lát napvilágot.

 

  

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Vissza

©Gödöllői Városi Könyvtár és Információs központ

Oldaltérkép

mobil változat

Bezárás
Oldalunk sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmény érdekében. Részleteket az adatkezelési tájékoztatóban talál.
Elfogadom