GÖDÖLLŐI VÁROSI KÖNYVTÁR ÉS INFORMÁCIÓS KÖZPONT

Amit kínálunk

 

Szépirodalom


Az első polcokon helyeztük el a kötelező olvasmányokat, a különböző detektív, kalandregények, a humoros vagy romantikus olvasnivalót a szerzők szerinti ABC-s rendben találod.

 

 

 

Ismeretterjesztő könyvek, lexikonok

 

Segítségükkel válaszolhatsz a tanáraid által feltett kérdésekre, felfedezheted önállóan is az állat- és növényvilágot, megismerkedhetsz az ókori kultúrák titokzatos világával, matematikával, csillagászattal, néprajzzal, technikai találmányokkal.

 

Sok érdekes kreatív könyvet találhatsz nálunk, aminek segítségével a gyakorlatban is kipróbálhatod kézügyességedet, kémiai-fizikai kísérleteket végezhetsz.

 

A lexikonok, gyermekenciklopédiák, szótárak segítenek neked a házi feladatod gyors megoldásában.

 

Ezeket a könyveket az Olvasóteremben találod, ahol kényelmes asztalokhoz ülve tudod forgatni azokat. Innen nem tudsz könyvet kölcsönözni, a dokumentumok csak helyben használhatóak, piros csík jelzi ezt rajtuk.

 

 

Gyerek és ifjúsági folyóiratok

 

A fenti újságok friss számait a gyerekkönyvtárban találhatod, a régebbi évfolyamokat a gyerekkönyvtárosoktól kérheted el és természetesen Te is beülhetsz a földszinti folyóirat olvasóba és lapozgathatsz a könyvtár összes újságjában!
 

Házi feladat

 

A lexikonok, gyermekenciklopédiák, szótárak segítenek neked a házi feladatod gyors megoldásában. Ezeket a könyveket az Olvasóteremben találod, ahol kényelmes asztalokhoz ülve tudod forgatni azokat. Innen nem tudsz könyvet kölcsönözni, a dokumentumok csak helyben használhatóak, piros csík jelzi ezt rajtuk.

 

 Ezen kívül könyvtárunkban lehetőséged van arra is, hogy számítógépen végezd el a feladatodat, használhatod az Internetet és a 

különböző gyerekek számára készült adatbázisainkat is.

  • Elérhető adatbázisaink
  • Letölthető tananyagok

©Gödöllői Városi Könyvtár és Információs központ

Oldaltérkép

mobil változat

Bezárás
Oldalunk sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmény érdekében. Részleteket az adatkezelési tájékoztatóban talál.
Elfogadom