GÖDÖLLŐI VÁROSI KÖNYVTÁR ÉS INFORMÁCIÓS KÖZPONT

compact disco: II

Kókai István 2012-08-27 18:28:02

Mindig nagy feladat a második album elkészítése, hiszen ha egy csapat debütáló anyagával berobban a köztudatba, akkor nagyon sok esetben válik a második lemez a vízválasztóvá. Ha az gyengébb az előzőnél, akkor elkönyvelik a produkciót “one hit wonder”-nek, viszont, ha sikerül az előző lemez sikerét megfejelni, akkor egyre többen és többen kezdenek el odafigyelni a zenekarra. 

A 10 dalos anyagon a fiúktól már megszokott slágeres dallamokat hallhatjuk, a tőlük szintén megszokott korszerű és előremutató hangszerelésben. Így egyértelműen kijelentjük, hogy a zenekar végérvényesen felírta magát a honi zenei térképre. És, hogy ne csak egy elektronikus rétegzenei produkciónak tartsák őket, arról gondoskodik az egyre nagyobb számú közönség, melynek köszönhetően a legkülönfélébb rendezvényekre, feladatokra hívják meg a a fiúkat: fesztiválok, klubbulik, remixversenyek, vállalati rendezvények, filmzene szerzés, reklámfilmzenei felhasználás, Liszt-remix és sorolhatnánk még a felkéréseket.

Az album kölcsönözhető MásArc zenei részlegünkön!

  

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Vissza

©Gödöllői Városi Könyvtár és Információs központ

Oldaltérkép

mobil változat

Bezárás
Oldalunk sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmény érdekében. Részleteket az adatkezelési tájékoztatóban talál.
Elfogadom