GÖDÖLLŐI VÁROSI KÖNYVTÁR ÉS INFORMÁCIÓS KÖZPONT

Halász Judit ...és a Cipő

Török Andrea* 2013-08-21 10:07:42

Nincs olyan, aki ne ismerné Halász Juditot, sőt mondhatjuk, hogy nincs olyan felnőtt, aki ne Halász Judit dalain szocializálódott volna. Legalább két generáció nőtt fel szerzeményein.

Magáért beszél, hogy az énekesnő 40 év után is ugyanúgy elvarázsolja a kor gyermekét. Dalait ma is minden gyermek ismeri és énekli. Halász Judit dalai örökérvényűek, dallamosak, ritmusosak, szövegei gyermek közeliek, és összességében igazán gyermeklelkületűek.

Így a ma is hasonló lendülettel munkálkodó énekesnő koncertjeit, lemezeit szülők és gyermekeik is élvezhetik, együtt énekelhetik.

A Republic frontembere korábban több dalt is írt Halász Juditnak, ez az album egy kiemelkedő válogatás ezek közül. Emellett, ami megadja a lemez különlegességét, hogy a dalokban megjelennek Cipő munkaközi demofelvételei.

A zenei album, amelynek borítóján Halász Judit unokáival, Cipő pedig gyermekeivel látható, mindamellett hogy zenei élményt nyújt, egy meghitt, kedves és családias kört bemutatva érzelmi töltetet is ad.

Az új album 2013 nyarán jelent meg, amit Halász Judit Cipő emlékére ajánl.

  

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Vissza

©Gödöllői Városi Könyvtár és Információs központ

Oldaltérkép

mobil változat

Bezárás
Oldalunk sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmény érdekében. Részleteket az adatkezelési tájékoztatóban talál.
Elfogadom