GÖDÖLLŐI VÁROSI KÖNYVTÁR ÉS INFORMÁCIÓS KÖZPONT

Határok nélkül

Petrak Laci 2011-11-12 12:30:08

 

Színes, szinkronizált amerikai romantikus kalandfilm

Rendezte: Martin Campbell

Főszereplők: Angelina Jolie, Clive Owen

A londoni felső tízezer fényűzése találkozik a szegénység és az éhezés szörnyű valóságával a világ egyik legforrongóbb pontján ebben az elsöprő erejű romantikus kalandfilmben, melyben a főszerepet az Oscar®-díjas Angelina Jolie (Elcserélt életek) alakítja. Sarah Jordan (Jolie), a Londonban élő előkelő, de naiv amerikai nő épp egy adománygyűjtő gálán vesz részt, ...

mikor szemtanúja lesz egy hívatlan vendég váratlan kirohanásának. Dr. Nick Callahan (Clive Owen, Kettős játék) a fennhatósága alatt álló kisemmizett gyermekek érdekében mond beszédet, amivel teljesen felforgatja Sarah életét. A nő elkezd vonzódni a férfi és az által képviselt ügy iránt, ezért elhatározza, hogy biztonságos életét, vagyonát feladva társul hozzá, hogy együtt dolgozzanak tovább a menekült táborokban. Munkája során Sarah olyan helyekre jut el, melyeket kevesek jártak meg korábban és még kevesebben éltek túl, és felfedezi, hogy a kegyetlen valóság és a karizmatikus doktor iránt érzett vonzalma hatására egyre nagyobb késztetést érez arra, hogy életeket mentsen meg – miközben sajátját mind nagyobb és nagyobb kockázatnak teszi ki.

  

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Vissza

©Gödöllői Városi Könyvtár és Információs központ

Oldaltérkép

mobil változat

Bezárás
Oldalunk sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmény érdekében. Részleteket az adatkezelési tájékoztatóban talál.
Elfogadom