GÖDÖLLŐI VÁROSI KÖNYVTÁR ÉS INFORMÁCIÓS KÖZPONT

Hislop, Victoria : A sziget

Balláné Szaniszlai Éva * 2011-07-22 12:59:49

Alexis Fielding huszonöt éves gyönyörű nő, aki frissen diplomázott régészként és három éve a félelmetesen jóképű Ed barátnője. Mindez jól hangzik, ő azonban mégsem elégedett: az archeológia nem köti le, a fiújáról pedig egyre biztosabban érzi, hogy nem az a bizonyos Nagy Ő. Döntést azonban képtelen hozni a jövőjéről, így - hogy tisztába kerüljön saját érzéseivel, szándékaival - ellátogat édesanyja, Sofia szülőhelyére, Krétára, amelyről különös módon a mama nem mesélt szinte semmit.

Mielőtt útnak indul, Sofia megadja egy régi barátnője címét, aki gardírozni fogja Görögországban a lányt. Kicsivel megérkezése után ellátogat a családi legendáriumban gyakran felbukkanó Szpinalonga szigetére, amelyről döbbenetére kiderül, hogy nem is olyan rég még a társadalom által kivetett leprások lakóhelye volt. Ez azonban korántsem az egyetlen szomorú múltbeli tény, amellyel Alexis szembesülni kénytelen...

  

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Vissza

©Gödöllői Városi Könyvtár és Információs központ

Oldaltérkép

mobil változat

Bezárás
Oldalunk sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmény érdekében. Részleteket az adatkezelési tájékoztatóban talál.
Elfogadom