GÖDÖLLŐI VÁROSI KÖNYVTÁR ÉS INFORMÁCIÓS KÖZPONT

A hónap folyóirata - szeptember

Adminisztrátor 2019-09-13 12:04:17

A hónap folyóirata – szeptember

Szeptemberben a hónap folyóiratának a turisztikai magazinokat választottuk, mert az ENSZ Turisztikai Világszervezetének kezdeményezésére közel 30 éve szeptember 27-én tartják a Turizmus Világnapját. A Világjáró Utazási Magazin – Magyarország legszínesebb utazási magazinja – különböző országok híres, szép, izgalmas helyszíneiről szóló cikkeivel szeretné segíteni olvasóit abban, hogy megtalálják maguknak a tökéletes úti célt. A Természetjáró Turista Magazin a hazai természetjárással kapcsolatosan közöl érdekes és hasznos cikkeket azoknak, akik a természetjárás szerelmesei vagy leendő turisták. Az egy hétre kölcsönözhető lapszámokban érdekes és hasznos cikkeket, szebbnél szebb képeket talál.

Az elmúlt hónapokban megjelent Világjáró Utazási Magazin és Természetjáró Turista Magazin lapszámok mellé turizmussal kapcsolatos könyveket és utazással kapcsolatos filmeket készítettünk ki. Ha nálunk jár, mindenképpen nézzen be a Folyóirat-olvasóba, és szemezgessen a jobbnál jobb Önt érdeklő újságcikkekből.

  

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Vissza

©Gödöllői Városi Könyvtár és Információs központ

Oldaltérkép

mobil változat

Bezárás
Oldalunk sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmény érdekében. Részleteket az adatkezelési tájékoztatóban talál.
Elfogadom