GÖDÖLLŐI VÁROSI KÖNYVTÁR ÉS INFORMÁCIÓS KÖZPONT

Krizsó Szilvia : Krizsó 10 bizalmas beszélgetés

Balla Éva* 2016-06-02 10:49:28

Döbbenetes kijelentések, soha, sehol nem hallott történetek, rengeteg humor. Ez jellemzi a Libikóka - Krizsó Szilviával fent és lent című beszélgetős esteket a Radnóti Színházban. Ezekből készült egy válogatás kötet.
A népszerű újságíró, televíziós műsorvezető egyedülálló módon képes hangulatot teremteni, tenyerén hordja beszélgetőtársait, akik ettől megnyílnak és őszintén beszélnek saját esendőségeikről is. Ebben segítik őket a hozzájuk hasonlóan sikeres és tehetséges meglepetésvendégek, Szörényi Levente, Koltai Róbert, Péterfy Bori, László Zsolt, Schell Judit, Csomós Mari, Kepes András és Csőre Gábor.
A kötetet olvasva a felhőtlen szórakozás garantált, de eközben nagyon erősen hatnak az elgondolkodtató, továbbgondolható történetek és az őszinte, olykor megdöbbentő kijelentések ismeretlen ismerőseinktől, aki Krizsó Szilvia segítségével ismét bebizonyítják: színház az egész világ.

  

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Vissza

©Gödöllői Városi Könyvtár és Információs központ

Oldaltérkép

mobil változat

Bezárás
Oldalunk sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmény érdekében. Részleteket az adatkezelési tájékoztatóban talál.
Elfogadom