GÖDÖLLŐI VÁROSI KÖNYVTÁR ÉS INFORMÁCIÓS KÖZPONT

A hónap folyóirata - 2020 március

Adminisztrátor 2020-03-03 11:36:42

 

Több mint 70 éve március 8-án tartjuk a nemzetközi nőnapot, amikor a nők iránti tiszteletet és megbecsülést ünnepeljük. A hölgyeknek szeretnénk kedveskedni a hónap folyóiratával: márciusra két női magazint választottunk. Mindkét magazin kölcsönözhető, hazavihető, otthon lapozgatható.

 

Az ELLE magazin cikkei elsősorban a divatról, szépségről, egészségről szólnak, de nem maradhatnak ki a társadalommal, utazással foglalkozó írások sem. A Glamour magazin fő témája szintén a divat, ami mellett számtalan cikket olvashatunk szerelemről, munkáról, stílusról, utazásról. Mindkét, 1 hétre kölcsönözhető magazin remek választás, ha valaki a mai trendekre kíváncsi.

 

Az elmúlt hónapokban megjelent ELLE és Glamour lapszámok mellé nőkkel, női témákkal foglalkozó könyveket, filmeket, CD-ket készítettünk ki. Ha nálunk jár, mindenképpen nézzen be az InfoTérbe, és szemezgessen a jobbnál jobb, Önt érdeklő újságcikkekből.

  

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Vissza

©Gödöllői Városi Könyvtár és Információs központ

Oldaltérkép

mobil változat

Bezárás
Oldalunk sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmény érdekében. Részleteket az adatkezelési tájékoztatóban talál.
Elfogadom