13-as körzet

BERNáTH LáSZLó: A FEHéR CSíK REJTéLYE

Kiadó: Coldwell Kv.
Kiadás éve: 2003
Oldalszám: 243

Kétszáz év múlva valaki eltüntet egy címszót abból az izgalmas történelmi programból, amit Korlandi tanár úr ajánlott egyik diákjának. A fiú feladata, hogy számítógépén meglelje a fehér csík rejtélyét! A jövőben játszódó nyomozás érdekfeszítő olvasmány: hőseinket követve eljutunk az ókori Egyiptomba, Indiába, Kínába és még számos érdekes helyre, és közben kiderül, hogy mindenhol és minden időben akadnak fehér csíkok. Hogyan lehet eljutni a jövőből a múltba? Megtalálja-e a regény hőse a rejtély kulcsát? A könyv végére minden titokra fény derül! Bernáth László fordulatos regényében a főszereplő sorsán keresztül egyszerre ismerhetjük meg a számítógépek uralma alá hajtott jövőt, és a félig-meddig elfelejtett civilizációk mindennapi életét: a múltat!

A könyv már foglalt!

Porcelán hercegnők / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Mert,nagyon izgalmas volt. Mert,jó volt beleélni magam. Mert, nekem nagyon tetszett. Mert,Jó volt olvasni. Mert,varászlatos volt a történet és azokat én nagyon szeretem. Mert.vicces is volt számomra. Mert, nekem tetszett hogy a jövőről szól.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a főhős helyében mert,jó lehet 200 év múlva élni a Földön. Lennék a főhős helyében mert,kipróbálnám milyen a gépek uralma alatt élni. Lennék a főhős helyében mert,én is lennék a jó fej Korlandi tanár úr diákja. Lennék a főhős helyében mert,benne lennék az újságban. Nem lennék a főhős helyében mert, elején nem hisz nekem senki. Nem lennék a főhős helyében mert,nem szeretném ha ilyen apukám lenne.
Annak ajánlom, aki...
Aki szereti a történelmi könyveket,történelmi kor után olvasni. Aki szereti az időutazós könyveket. Aki szereti azokat a könyveket amiket nem a főhős szempontjából ír le a szerző. Aki szereti az izgalmas könyveket. Aki szereti a jővőről szóló könyveket.
Ne olvassa el, aki...
Aki nem szereti a történelmi könyveket,történelmi kor után olvasni. Aki nem szereti az időutazós könyveket. Aki nem szereti azokat a könyveket amiket nem a főhős szempontjából ír le a szerző. Aki nem szereti az izgalmas könyveket. Aki nem szereti a jővőről szóló könyveket.