Most akkor járunk?

BETH REEKLES: KISSING BOOTH - CSóKOT VEGYENEK!

Kiadó: Manó Kv.
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 299

A könyvet 12 éven felülieknek ajánljuk.

Egyetlen csók… mégis mindent fenekestől felforgat… Amikor az iskola Tavaszi Karneválján Elle csóksátrat nyit, úgy hozza a sors, hogy az ajka összeforr Noah-éval, és ettől Elle élete fenekestől felfordul. Románcuk azonban korántsem mesébe illő, és Elle joggal tart attól, hogy előbb-utóbb összetörik a szívét… Vajon elnyeri végül Elle a boldogságát? „Stephenie Meyer 17 éves utódja” – velvet.hu A Kissing Booth a legnagyobb szenzáció a Wattpad-en: eddig 19 millióan olvasták, és 40 ezren szóltak hozzá. A könyv elnyerte a legnépszerűbb tiniregénynek járó Watty Award-díjat.

A könyv már foglalt!

Nyolcadikos viadalozók / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Bár a történet kicsit a már megszokott történet felé hajlott(rossz fiú+jó lány),azért jó,hogy olyan eltérés is volt a könyvben,mint például,hogy a lány legjobb barátja még a lányoknál is jobb barátja egy fiú volt.És végre nem volt benne olyan rész sem,hogy a rossz fiú és a lány barátja(aki amúgy a t
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Azért nem lennék,mert nekem nem kell egy olyan fiú,aki csak a bajt hozza az emberre,még akkor is,ha nem direkt csinálja csak ilyen a természete.De azért lennék főszereplő,hogy ilyen legjobb barátom legyen.még úgy is,hogy fiú az a legjobb barát.
Annak ajánlom, aki...
Szereti az ilyen rossz fiú és jó kislány felállást,meg,hogy a szerelmük éveken át tartó gyűlöletből lett szerelem.Egy szóval az igazi tinédzser szerelmeket amelyben az egyik pillanatban még majd megölik egymást aztán a következő percben nem tudnak meglenni a másik nélkül.
Ne olvassa el, aki...
Nem szereti a szomorú befejezéseket.Mert hiába békülnek ki nem maradnak egy helyen.Szóval nincs teljes Happy End.