Családom és egyéb állatfajták

CATHY EAST DUBOVSKY: SZERETLEK, TE IDIóTA! (SZíVEK SZáLLODáJA)

Kiadó: Ciceró
Kiadás éve: 2007
Oldalszám: 220

Tiszta őrület, hogy szakítottunk Deannel. Pedig annyira jól ment minden köztünk! Egyik percben azt mondja, hogy szeret, aztán meg szakít velem. Anyám szerint fetrengenem kellene a bánatban, és gyorséttermi kajákkal tömni magam, de én nem hiszem, hogy ez jó megoldás. És valljuk be őszintén, a pasikkal való kapcsolatok terén anya nem mindig dönt jól, gondoljunk csak az apámra. Szerintem az a legjobb, ha észnél vagyok és elfoglalom magam. Elvégre a Harvardra készülök, akkor pedig minek vesztegessem az időmet avval, hogy egy fiú után sírok? Nemde?

A könyv már foglalt!

Félvér Hercegnők / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Rory nem mindennapi kapcsolatot folytat anyjával Lorelai-al. A kapcsolatuk egészen olyan, mintha legjobb barátnők lennének. Még akkor is, amikor Rory szakít Dean-el. Egyszóval egy szerelmes történet a Gilmore-lányokról.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék, mert szerintem majdnem mindenki szerelmes akar lenni és nem mellesleg, hogy ilyen jófej anyám lenne. Azért is is lennék, mert Stars Hollowban szivesen élnék és a közösség sem rossz. Nem lennék, mert nem tudnék ilyen nagy dolgokat elvárni magamtól, mint Rory önmagától vár el.
Annak ajánlom, aki...
Szereti a szerelmes regényeket, és nem un meg egy könyvet csak azért, mert lapos a történet. Akkor is el lehet olvasni, ha például nem olvastátok az első részét vagy nem láttátok a sorozatot. Akik annyira nem szeretnek olvasni, azoknak is ajánlom, mert úgy van leírva, mintha egy filmet vagy egy sorozatot néznénk.
Ne olvassa el, aki...
Nem szereti a sablonos történeteket. Nem tud időt szánni egy rövid történetre. Továbbá annak se ajánlom aki gyűlöli a könyveket.

Félvér Hercegnők / kreatív feladatok

Összefoglalás SMS-ben: Úgy néz ki minden rendben van Dean és Rory között, de egy ki nem ejtett szó mindent tönkre tehet? Vagy a végén minden megoldódik?