Négyen egy gatyában

CSUKáS ISTVáN: NYáR A SZIGETEN

Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 241

A könyvet 12 éven felülieknek ajánljuk.

A Keménykalap és krumpliorr új kiadásának sikere igazolta, hogy a Csukás-regények a mai kiskamaszok körében is hódítanak. Íme egy újabb darab. Annak idején nagy sikerű tévéfilm is készült a könyv alapján, melyre a szülők szívesen emlékeznek. elég csak annyit mondani, "Gazsi bácsi lótetű", vagy "Enyém kulup", máris tudjuk, miről van szó.

A könyv már foglalt!

Barackok!!! / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
olyan jeleneteket hoz létre, amelyeket mindenki szeretne átélni egy kiadós vakációzas során. A történet egésze lenyűgöző, szórakoztató, és néha izgalmas. Igazán gyerekeknek íródott mű, nem túl bonyolult, de élvezetes a könyvmolyok számára.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
egy ilyen 6 fős csapat tagja lenni nagyszerű. Jól kiegészítik egymást és mindegyiknek kifejezett jó "dumája" van. Egy jó csapatnak tartom őket mindent félretéve. Ilyen kalandokban biztos kedvem lenne résztvenni.
Annak ajánlom, aki...
igazán szereti a gyerek történeteket és kalandjaikat, de legfőképp azoknak akiknek nagy a nyelvjárása, mert a könyv szóhasználata lenyűgöző. Aki ezt a könyvet elolvassa nagy beszédképesség turbózást is "szenvedhet".
Ne olvassa el, aki...
nem szereti a bugyuta vicceket és nem rajong a eltúlzott gyerekes vislekedés iránt. Mindenféleképpen ne olvassa, aki nem találja örömét a helyzetkomikumokban, vagy az aki nem szeret számháborúzni.