Éhezők viadala

GIMESI DóRA · JELI VIKTóRIA · TASNáDI ISTVáN · VéSZITS ANDREA: A PRóBáK PALOTáJA

Kiadó: Tilos az Á Kv.
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 341

Hanna naplója hiába kerül vissza a barátai kezébe, mert mielőtt megtudnák belőle, pontosan hol is keressék őt térben és időben, a napló megszakad. Budapesten kétségbeesés lesz úrrá a csapaton, és közben még az országos fizikaversenyen is helyt kell állniuk a fiúknak. Hanna viszont egyre inkább belebonyolódik a tizennyolcadik századi bécsi életébe, ahol nemcsak Georg Metzler és Benedict az ő szerelméért folytatott küzdelme köti le, de a titkosrendőrség fejének is tervei vannak vele. De ha valaki hirtelen föltalálná a féreglyuktelefont, vagy Bulcsúék eljuthatnának Genfbe a CERN-be, ahol a világ legnagyobb időgépe található… talán mégis rátalálhatnának egymásra a múltban és a jelenben élők. Talán…

A könyv már foglalt!

Nyolcadikos viadalozók / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Nekem igazából annyira nem tetszett,de a szerelmi szálak megragadtak.Sajnos nekem ezek az időutazásról szóló könyvek,filmek és sorozatok sohasem jöttek be,nem kötöttek le hosszú ideig.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a főhős helyében,mert izgalmas lehet a múltba utazni,de én nem vállalnám azt a kockázatot,hogy talán örökre,vagy ha nem is örökre.de egy jó ideig ott ragadjak.
Annak ajánlom, aki...
Aki szereti a sci-fi könyveket,főleg az időutazásról szóló regényeket és szereti több részletben elolvasni a kalandokat.
Ne olvassa el, aki...
Nem szereti a bonyolult kifejezéseket,meg aki nem tudja a különböző eseményeket egymáshoz kapcsolni.És aki túl reális gondolkozású és nem tudja felfogni.hogy hogyan képesek a szereplők különböző időkben egymással kommunikálni.