Micsoda társaság

JUDY BLUME: AMíG EGYüTT A CSAPAT

Kiadó: Ciceró
Kiadás éve: 2005
Oldalszám: 315

Rachel és Stephanie legjobb barátnők. Évek óta megosztják egymással minden titkukat, sülve-főve együtt vannak. Mikor Alison a környékre költözik, Stephanie vele is összebarátkozik, és reméli, hogy ezentúl hárman lesznek egy csapat. Hiszen egyre fontosabb dolgokat kell megvitatniuk: a felső tagozat csupa izgalmas kaland, nem is beszélve Jeremyről, aki a leghelyesebb srác az egész suliban# De Steph és Rachel barátsága valahogy már nem a régi. És újabban Stephanie családjában is gondok merülnek fel. Lehet, hogy Rachelnek igaza van, és tényleg ideje lenne felnőttesebben nézni a világot? A világhírű írónő őszintén és nagy megértéssel ír a kamaszok életéről, amely tele van vidámsággal, bosszúsággal, szerelemmel, keserűséggel, de főleg barátsággal.

A könyv már foglalt!

Porcelán hercegnők / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Mert,nagyon izgalmas,vicces és elgondolkodtató történet. Mert,nagyon szeretem a barátságról szóló könyveket. Mert,bemutatja hogyan kell jó barátnő lenni. Mert,nagyon jó barátokról szól akik egy nagyon összekovácsolódott csapat és ezt nagyon jó volt olvasni , hogy ilyen jó barátok.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék a főhős helyében mert,nagyon jó barátai vannak. Lennék a főhős helyében mert,kiállnak érte mindig a barátai. Nem lennék a főhős helyében mert,külön mentek a szülei. Nem lennék a főhős helyében mert,nem szeretnék rövid hajat.
Annak ajánlom, aki...
Aki szereti a barátságról szóló könyveket. Aki szereti a elgondolkodtató történeteket. Aki szereti az olyan könyveket ahol a főhős úgymond naplóként írja le a könyvet. Aki szereti,a vicces,muris történeteket. Aki szereti ha a mindennapi életről szól a könyv.
Ne olvassa el, aki...
Aki nem szereti a barátságról szóló könyveket. Aki nem szereti a lányos könyveket. Aki nem szereti az olyan könyveket ahol a főhős úgymond naplóként írja le a könyvet. Aki nem szereti a szerelmes könyveket. Aki nem szereti ha a mindennapi életről szól a könyv.

Porcelán hercegnők / kreatív feladatok

Összefoglalás SMS-ben: Stephani és Rachel legjobb barátnők mindent megosztanak egymással.Ám amikor megérkezik Alison , Stephani nagyon jó barátnője lesz.Rachel úgy érzi már nem az igazi minden köztük legjobb barátnőjével.Egy nap Stephani és Rachel nagyon összevesznek , de a könyv végén kibékülnek és minden jóra fordul.:)