Totál titkos naplóm

KAREN SAUNDERS: ÉN, SUZY P.

Kiadó: Napraforgó
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 360

Ez a lehengerlően humoros, igazi, mai kamasznyelven megszólaló történet egy 14 éves lány mindennapjairól szól. Erről így ír ő maga: „A nevem Suzy Puttock, talán nem nagy csoda, ha inkább P-nek rövidítem, igaz? Tizennégy évesen két lábon járó szerencsétlenség vagyok. Az életem olyan, akár egy hullámvasút. Például koszorúslány leszek a nővérem esküvőjén, szuper! De mit kell felvennem? Neonzöld koszorúslányruhát! El tudod képzelni? Aztán ott van az új fiú a suliban… ezt biztosan el tudod képzelni J De mi lesz Dannyvel, akivel ezer éve járok? Szóval nem egyszerű az életem…”

A könyv már foglalt!

Drei Girls / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
tényleg egy mindennapi történet és vicces is volt,mert szegény Suzy annyit bénázott míg megtalálta az igaz szerelmet,hogy azt nem lehet elhinni.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
nem lennék mert jók ezek a körülmények amik megvannak nekem és mert nem szívesen lennék egy divat majom aki folyton a fiúkat bámulja és nem jó neki ami van.
Annak ajánlom, aki...
aki szeret naplókat olvasni és imádja a lányos könyveketannak biztos ,hogy el kell olvasnia viszont aki a komolyabb könyveket szereti annak nem ajánlom.
Ne olvassa el, aki...
elsősorban fiú,aki inkább a harcolós könyveket szereti és aki a fent elsoroltakat utálja,mert aki inkább az olyan könyveket szereti mint például a Harry Potter vagy a Gyűrűk Ura annak nem ajánlom

Drei Girls / kreatív feladatok

Összefoglalás SMS-ben: ez a történet egy nemtúl népszerű lányról szól aki felakar tünni ezért a foci meccsen bolondot csinál sajátmagából.Mindene megvan de ő ezt nem tudja(barát,llb...stb).egyik nap feltűnik egy helyes,cuki,tökéletes pasi akiről kiderül,hogy nemis annyira tökéletes pasi.Ez a sok kalamajka közben Suzy nővére férjhez megy és egy lehetetlen neon zöld színű koszorús ruhát akar a hugára eröltetni,és rádásul még egy idegesítő huggal is megáldotta az ég aki rá van kattanva a (volt) barátjára