Most akkor járunk?

KERSTIN GIER: RUBINVöRöS

Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 333

A könyvet 14 éven felülieknek ajánljuk.

Olykor tényleg nagy terhet jelent egy rejtélyekkel teli családban élni. A 16 éves Gwendolyn legalábbis meg van győződve erről. Amíg egy napon egyszerre – mint derült égből a villámcsapás – a 19. és 20. század fordulóján nem találja magát, és világossá nem válik számára, hogy ő maga a legnagyobb rejtély a családban. Amit viszont még csak nem is sejt: az időutazások alatt kerülendő a szerelem. Mert ettől aztán tényleg a feje tetejére áll minden! Kerstin Gier bestseller-szerző utánozhatatlan érzékkel kelti életre a legcsodálatosabb érzést a világon! Éld át te is Gideon és Gwen kalandjait, akik szerelmükkel áttörnek az idő korlátain!

A könyv már foglalt!

Barackok!!! / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Igazából én még nem olvastam el szerelmes könyveket és ez nekem nagyon jó bevezető volt. Nem volt túl nyálas és jó volt nézni, ahogy a két szerelmes kerülgeti egymást, mert a mások által okozott események miatt nem bíztak eléggé egymásban.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék főhős, mert attól függetlenül, hogy átélheted a múltat, nekem nem lenne túl kifizetődő, hogy a jelent nem tapasztalhatom meg.Nagyon sajnálom, azt a szerelmes párt a történetben, akik nem lehetnek részesei a főszereplő életének, mert el kellet menekülniük. (ez a 3. részben derül ki, de pszt!)
Annak ajánlom, aki...
Aki szeretne részt venni egy romantikus, izgalmas, időutazós kis történetben és még nem szeretne túl véres akciókat elolvasni és egy párnak a megismerkedését és kapcsolatuk alakulását nyomon követni.
Ne olvassa el, aki...
Nem szereti a nyálas történeteket és a belső szereplő folyamatos narratíváját a szerelméről, és mert szerintem a könyv kezdése elég klisésre sikerült.