Négyen egy gatyában

LEINER LAURA: BáBEL

Kiadó: Ciceró
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 526

A könyvet 12 éven felülieknek ajánljuk.

Bábel. A legnagyobb nyári zenei fesztivál, valahol Pápa mellett. Mi lehet jobb annál, mint tizenhét évesen, életedben először, egy hetet eltölteni itt a barátaiddal? A zárónapi koncert a Red Hot Chili Peppersé, és Zsófi többek között azért érkezik, hogy találkozhasson Anthony Kiedisszel. Na de addig még sok minden történik vele, Napsival, Abdullal, Hipóval és Szaszával az Európa, Ázsia, Afrika és Ausztrália színpad körül… Bábel. Ha voltál már fesztiválon, azért fogod szeretni, ha még nem voltál, azért.

A könyv már foglalt!

Félvér Hercegnők / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
beletudtam magam élni egy fesztivál hangulatába,és élményébe.Szeretem hogy Leiner Laura így tud fogalmazni,és hogy így megérti a fiatal tinédzsereket.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék mert együtt tölthetnék pár napot a legjobb barátaimmal egy ilyen klassz fesztiválon.Valamint szertném a szerelmet ily módon megélni.
Annak ajánlom, aki...
Szereti a szerelmes tiniregényeket és az izgalmas történeteket.Valamint ezt a könyvet szerintem minden iskolás lánynak egyszer el kell legalább olvasni.
Ne olvassa el, aki...
Nem annyira bírja a nyálas,love storikat.A fiúknak is ajánlom azért mert vicces és kalandos habár van benne szerelmi rész amit nem annyira szeretnek a fiúk.

Félvér Hercegnők / kreatív feladatok

Összefoglalás SMS-ben: Zsófi elmegy a barátaival egy fesztiválra és rájön hogy legjobb barátját jobban szereti mint kellene.