Négyen egy gatyában

LUCY MAUD MONTGOMERY: VáRATLAN UTAZáS

Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 222

A könyvet 12 éven felülieknek ajánljuk.

Sara Stanley élete egy napon válságba kerül. Apja üzlete csődbe megy, és kénytelen gyermekét vidéki rokonaihoz küldeni. Sara ezidáig mindent megkapott, amire csak vágyott: érdekes utazások, vadonatúj játékok, szép ruhák. Jómódú apja semmit nem tagadott meg tőle. Barátai ugyan nem voltak, de eszébe sem jutott, hogy hiányozna valami az életéből. A kislány most egyszerre idegen és ellenséges világban találja magát, ahol úgy tűnik, senki sem örül az érkezésének.

A könyv már foglalt!

Porcelán hercegnők / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Legelőször izgultam, hogy Sarat megkedveljék a vidéki rokonok. Tetszettek Sara barátai ahogy megvédték egymást jóban és rosszban egyaránt. Teljesen mindennapi és ezáltal beletudtam élni magam a történetbe. Saraval mindig valami izgalmas történt és kíváncsi voltam mi fog kisülni az ötleteiből.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék mert én is szeretném kipróbálni milyen egy szigeten élni ahol csak ez a kis falucska van és mindenki ismer mindenkit. Lennék mert tetszettek Sara régies ruhái amiket szívesen felpróbálnék. Lennék mert tetszett, hogy Saranak a könyv végére sok igaz barátja lett.
Annak ajánlom, aki...
Szeretne egy régies típusú könyvet olvasni. Szeretne egy izgalmas és szívhez szóló történetet elolvasni. Szeretne egy NAGYON JÓ könyvet olvasni amiben van: barátság, szeretet és összetartás.
Ne olvassa el, aki...
Nem szereti a család regényt Nem szereti a sorozatokat Akit inkább a jövőben játszódó könyvek érdekelnek Nem szereti a lányos könyveket

Porcelán hercegnők / kreatív feladatok

Összefoglalás SMS-ben: Saranak az apja váratlanul elküldi lányát a vidéki rokonokhoz. Ebben a történetben vannak kalandok, barátságok és ellentétek is. Vajon a történet végén a jó fog győzni? :)