Állati elmék

MARTY BECKER: MEGHATó áLLATTöRTéNETEK

Kiadó: Novella
Kiadás éve: 1998
Oldalszám: 391

Megindító, kedves, illetve humoros történetek kutyákról, macskákról, lovakról, farkasokról és egyéb két – vagy négylábúakról mindazoknak akik szeretik az állatokat, és azoknak, akik nem – azért, hogy megkedveljék őket.

A könyv már foglalt!

Nyolcadikos viadalozók / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Megmutatta milyen az állatok helyzete az ember mellett,legyen házi állat,vagy vadon élő állat.Akár kicsi,akár nagy az az állat akkor is meg kell becsülni minden élőlényt.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Ennek a könyvnek nincs konkrét főszereplője,mert ez különböző állatbarát emberek története egy könyvben,akik mind főszereplője és mesélője a történetnek.Tehát mivel nekem van egy nagyszerű kutyám,már én is ennek a könyvnek az egyik főszereplője/mesélője lehetek.
Annak ajánlom, aki...
Aki szereti a valós állat történeteket,mindegy,hogy szomorú, vagy vidám.És azoknak is ajánlom akik azon gondolkodnak,hogy szeretnének állatot menteni,mindegy hogyan(önkéntes,állatorvos),mert ez a könyv remek ösztönzés lehet azok számára.
Ne olvassa el, aki...
Van pár tényleg annyira megható története,ami sírásra készteti az embert,ezért aki inkább a boldogabb befejezéseket szereti az ne próbálkozzon ezzel a könyvel,mert néhány mesétől el érheti őt a sírógörcs.

Nyolcadikos viadalozók / kreatív feladatok