Most akkor járunk?

NATHALIE CHARLES: ELSő PIZSAMAPARTIM

Kiadó: Móra Ferenc
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 108

Ahhoz, hogy egy pizsamaparti tökéletesen sikerüljön, a következő aranyszabályokat kell betartani: 1. Mindenkinek pizsamában kell lennie! 2. Szerezz be sok-sok finomságot a vendégeid számára! 3. Küldd el a testvéreidet otthonról! 4. Egyetlen fiú sem vehet részt a partin! Ins első pizsamapartiját szervezi. Betartja az aranyszabályokat, és mindenre előre felkészül. Kivéve a váratlan eseményeket...

A könyv már foglalt!

Easy Readers / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
egy lány életébe is beleolvashattam. Megtudhattam hogy a lányok milyen körülményesek. Inés pizsipartijába a szülei nehezen egyeznek bele, és nem is sikerül jól, mert mindenki mást játszik, aztán Inésnek eszébe jutnak a régi jelmezek, amiket az apukája vásárolt. Kisminkelik magukat és beöltöznek...Éjfél körül megjelenik egy szörny, de kiderül, hogy Lucas és Steven volt. (Magamtól ugyan sose olvastam volna el egy pöttyös könyvet, de ebben a körzetben csupa lányos könyv volt....:-)
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
lennék, mert a barátai kedvesek, a családjában pedig mindenki jó fej. De persze nem lennék lány. Nem is gondoltam volna mennyi készülődéssel és nehézséggel járhat egy pizsiparti.
Annak ajánlom, aki...
aki lány, és szeretne pizsipartit rendezni. Nem tudja még a parti szabályait. És minden lánynak 6-14 éves korig mert a lányokra jellemzőek a könyvben leírt helyzetek.
Ne olvassa el, aki...
aki fiú, mert én sem gondoltam volna, hogy valaha ezt fogom olvasni. :-) Aki nem szereti a pöttyös könyveket. Akit nem érdekelnek a lányok titkai. (Engem se érdekelt volna magamtól.)

Easy Readers / kreatív feladatok

Összefoglalás SMS-ben: Inés pizsipartit rendez, amihez meg kell győznie szüleit és távol tartania a fiúkat. A jelmezes, sminkes buli jól sikerül, de váratlan látogatók jelennek meg…