13-as körzet

NEMERE ISTVáN: A FANTASZTIKUS NAGYNéNI

Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2007
Oldalszám: 210

Talán nincs is olyan diák, akiben fel ne merült volna a vakáció első napjaiban: „Hej, nem sikerül, amit a szünidőre terveztem! Ez a nyár bizony már az ördögé!” Így kesereg ennek az érdekes regénynek a két főhőse is. Külföldi kalandozás helyett otthon maradással sújtja őket a szülői szigor, sőt a dolgot még egy nagynéni is súlyosbítani fogja… Aztán mintha csoda történne! Megérkezik a nagynéni, aki küllemében is, jellemében is egyaránt „fantasztikus”, és ezzel megkezdődik ifjú barátainknak, Csabának és Hubának nem mindennapi vakációja.

A könyv már foglalt!

A 12. körzet / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Ez egy nagyon érdekes könyv volt,szerettem olvasni.Sok kaland volt benne,és könnyen megérthető volt.A történet két ikerfiúról szólt,akik nagynénjükkel nyaralni mennek.De korántsem sejtik,milyen valójában.Csodálatos három hetet követhetünk végig velük.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Lennék főhős,mert egy fantasztikus nagynénjük van,aki nagyon jól bánik velük.Mivel ikrek a fiúk,sosem unatkoznak.Ketten együtt sok kalandot élnek át,melyben barátaik is részt vesznek.Élhetnek egy várban néhány napig,lesz egy édes kutyájuk és egy régi autójuk. Nem lennék a helyükben,mert egyszer elrabolják őket és nagyon fáznak az esőben.
Annak ajánlom, aki...
Elmúlt már 9 éves,de még nincs abban a korban,amikor már nem olvas gyerekkönyveket.Inkább lányoknak ajánlom,de fiúk is elolvashatják.Aki szereti a kalandokat,állatokat és az izgalmat,annak nagyon fog tetszeni.Gyorsan el lehet olvasni,mert érdekes.Annak ajánlom,aki szereti a családról szóló könyveket sok mindennel tarkítva.
Ne olvassa el, aki...
Már nincs ebben a korosztályban,inkább a horrort,...szereti.Ez egy kedves kis mese,szóval a kicsi gyerekek is elolvashatják.Van benne üldözős rész,elrablás és aggódás.Tehát aki nem szeret izgulni és aggódni főhőseiért,az ne olvassa el.Kicsit hosszú,de nincs benne hosszú leírás vagy unalmas rész,de aki ezeket hiányolja,ne ezt a könyvet válassza.