Éhezők viadala

RICK RIORDAN: AZ ELVESZETT HőS

Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 538

Percy Jackson visszatér… Vagy mégsem? Ugyanis minden nyom nélkül eltűnik a Félvér Táborból. Annabeth égre-földre keresi kedvesét, egyelőre eredménytelenül. Ám ugyanolyan rejtélyesen, ahogy Percy felszívódik, feltűnik egy Jászon nevű srác, aki semmire sem emlékszik a múltjából, viszont nagyon sokat tud. Például a küldetésekről, és – csak úgy mellékesen – folyékonyan beszél rómaiul, hogy a farkas-pótszülőkről már ne is beszéljünk… Elhangzik egy újabb prófécia, és kezdetét veszi egy újabb küldetés – most már Jászon vezetésével. Közben kiderül néhány furcsa dolog… Jászonról is. Tényleg létezik egy másik Félvér Tábor, ahol a római istenek gyermekei nevelkednek, akik halálos ellenségei a görög félvéreknek? És a kedves olimposzi szülők vajon miért nem merik hallatni isteni hangjukat? Ki ejtette foglyul Hérát, az istenek hisztis, undok és bajkeverő királynőjét? Megéri kockáztatni érte az életüket? Megtudod, csak kövesd kedvenc íród kedvenc hőseit a leges-legújabb és legkockázatosabb küldetésre!

A könyv már foglalt!

A varázslóárnyvadász... / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
...könnyű nyelvezettel írt, izgalmas, fordulatos, a néhol elejtett viccek miatt pedig nagyon szórakoztató.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
(Bár lány vagyok) Szívesen lennék Jászon, a könyv főhőse. Bátor, erős és céltudatos karakter...olyan amilyen bárki szívesen lenne. Még az amnézia ellenére sem állok el a kijelentésem mellől, ugyanis érdekes lehet újra felfedezni az életem.
Annak ajánlom, aki...
...imád nagyokat nevetni a könyveken és valami könnyen olvashatót keres, ha pedig szeret nem hétköznapi történeteket olvasni, ez a könyv lesz a szerelme.
Ne olvassa el, aki...
...jobban kedveli a komoly könyveket, aminek erős mondanivalója van vagy inkább a valóság talaján marad, ha könyvről van szó.

A varázslóárnyvadász... / kreatív feladatok

Összefoglalás SMS-ben: A történt Kegyes Jászon, Sípos és a lángra lobbant srác történetét mutatja be a Boldog nevű sárkény társaságában. Találkozhatunk Midas-sal-aki most már befektetésekkel foglalkozik-és kimondhatatlan nevű fiával. Új kapcsolatokra deríthetünk fényt és új, kedvenc szerelmes párt is választhatunk magunknak. Tartsanak velünk e lenyűgöző regény keretében.