Röhög az egész osztály

ROSIE RUSHTON: Ő AZ ENYéM!

Kiadó: Ciceró
Kiadás éve: 2005
Oldalszám: 183

Mikor a tűzrőlpattant angol lány, Ellie egy franciaországi nyári táborozás alkalmával találkozik a magabiztos német Riekével, állandó versengés alakul ki közöttük. S ami még ennél is rosszabb, hogy Marc mindkettőjüknek csapja a szelet. Elie és Rieke mindaddig ellenséges e-maileket vált, míg rá nem döbbennek, hogy mindkettőjük életében vannak nagyobb problémák is, mint ez a flörtölő francia fiú. Lehet vajon ekkora távolságból segíteni egymásnak? Adhatók-e így valamirevaló tanácsok? S képesek-e a lányok közös erővel megleckéztetni a kettős játékot folytató Marcot?

A könyv már foglalt!

Olvasókukacok / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Először csak annyit tudtunk, hogy mindkét lány életében történt valmi aztán az e-mailekből egyre több dolog derült ki. Egyre érdekesebb lett a történet, ahogy egyre több dolog derült ki a két lányról és az ő életükről. Jó volt olvasni t, hogy két ellenségből, két nagyon jó barát lett.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Ebbe a történetben két főhős is van. De egyik sem annyira szeretnék lenni, mert mindkettőjüket becsapja egy fiú, mindkettőjüknek meg van a saját problémája. De egy kicsit szeretnék is az lenni, mert mindketten találnak egy remek barátot.
Annak ajánlom, aki...
Szereti az izgalmakat, és aki szereti azt, hogy jó vége van a történetnek. Aki szereti a barátságról szvarázslatos szóló könyveket és a valós, nem varázslatos történeteket.
Ne olvassa el, aki...
Szereti a romantikus könyveket, mert ez ugyan szerelmes könyv de nem csöpög a romantikától, sőt. Ne olvassa az aki szereti a a boldog életről szóló történeteket, mert ez a szomorú életről szól elsősorban. Ne olvassa, aki kisebb mint 12 éves. Aki szereti a tündér meséket.