Első bevetés

SIR STEVE STEVENSON: TITOKZATOS BűNTéNY AZ EIFFEL-TORONYNáL

Kiadó: Manó Kv.
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 132

Agathának és Larrynek ezúttal nem kisebb feladat jut, mint felderíteni… egy gyilkosságot. Egy orosz diplomata egy bűntény áldozatául esik, éppen az Eiffel torony tetején. Az unokatestvérek késlekedés nélkül a tettes nyomába erednek. Csak egyetlen kiindulási pontjuk van, az áldozat utolsó szavai: vörös rózsa. Vajon elegendő lesz Agatha éles esze, hogy egy olyan hatalmas városban, mint Párizs, megtalálják a bűnöst? Az ifjú nyomozókat most is elkíséri Mr. Kent, a komornyik és Watson, a macska.

A könyv már foglalt!

Drei Girls / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
mert nagyon izgalmas volt.Meg azért mert szeretem a nyomozós történeteket,mert olyan ügyesen megoldották a gyerekek.Valamint,mert a gyilkosságot úgy állították be mint ha az a férfi csak elájult volna.
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Szívesen lennék Agatha helyében mert nagyon okos és én nagyon szeretek megoldani valamit.Ez a bűntény félelmetes volt mert még is csak gyilkosság de Agatha ettől sem riadt vissza.
Annak ajánlom, aki...
Aki szereti a detektíves könyveket és szereti a rajtéjeket.Valamint nem riad vissza ha gyilkosságot/valamilyen rablásról olvas.
Ne olvassa el, aki...
Aki fél a fentiekben elsoroltaktól vagy aki inkább a kedvesebb könyveket szereti mint például:Fiúk kizárva!. Valamint akit nem érdekel a nyomozás.