Totál titkos naplóm

SUE TOWNSEND: A 13 éS 3/4 éVES ADRIAN MOLE TITKOS NAPLóJA

Kiadó: Gabo
Kiadás éve: 2009
Oldalszám: 224

1982. január 1. Péntek Újévi elhatározásaim: 1. Hű leszek Pandorához. 2. Éjszakára beviszem a biciklit. 3. Nem olvasok fércműveket. 4. Keményen tanulok a vizsgákra, és kitűnőket szerzek. 5. Igyekszem kedvesebb lenni a kutyához. 6. Lélekben megpróbálom megbocsátani Barry Kent bűneit. 7. Használat után kimosom a fürdőkádat. 8. Nem idegeskedem a farkam méretei miatt. 9. Minden este végigcsinálom a gerincnyújtó gyakorlatokat, kihagyás nélkül. 10. Mindennap megtanulok és használok egy új szót.

A könyv már foglalt!

Freaks / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni, mert...
Vicces volt, jókat lehetett rajta nevetni!:)Segítője lett Bert Bexternek, egy idős embernek, aki egy "szemétdombon" lakik, akiről a végén kiderül, hogy mégis jó ember. Elmesélte egy "kis srác" élethelyzetét és élményeit, boldogságos pillanatait. Ajánlom másoknak is!!!
Lennék / nem lennék a regényben főhős, mert...
Nem lennék a főhős helyében mert nem szeretném, ha a szüleim elválnának! Lennék a főhős mert lesz két remek barátja(Pandora,Nigel).A barátság nagyon fontos az ember életében. Azért is lennék a főhős, mert szeretek másoknak segíteni, és ez jó érzés.
Annak ajánlom, aki...
Min.12 éves! Aki szereti az izgalmas, fordulatos történeteket. Annak aki nem csak a szokványos stílusú regényeket szeretné olvasni, hanem az is tetszene neki, hogy így naplóként van megírva a könyv! Annak is ajánlom,aki szereti a jó, történeteket!
Ne olvassa el, aki...
Nincs még 12 éves! Aki nem szereti a barátságról és a szerelemről szóló történeteket! Aki nem szereti a naplókat!Akinek nincs humora, aki komoly könyvre vágyik.Aki nem hisz a jóságban és a mélyen rejtett érzelmekben!

Freaks / kreatív feladatok

Összefoglalás SMS-ben: Adrian tinédzser problémákkal küszködik, öreget ápol, szerelmes lesz, pattanást nyomkod, miközben szülei elválnak, Albert herceg megnősül, és más dolgok is történnek.