Családom és egyéb állatfajták

BARRY JONSBERG: NEM SEMMI!

""Egyáltalán nem ismerlek. Fogalmam sincs, ki vagy. Ha ezt a sztorit a barátaimnak mesélném, ők már tudnák, ki az a Kiffo, ki vagyok én, ismernék a sulit, meg mindent. Kezdhetném nekik egyből azzal, mi lett, amikor Miss Shagg, az új irodalom tanárnőnk habzó szájjal becsörtetett az osztályba… De te nem tudsz semmit. Már bocs."

A könyv már foglalt!

The worms / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni/nézni, mert...
Azért volt jó olvasni, mert a történet egyes szám, első személyben íródott, így könnyen átérezhető volt a főszereplő helyzete. Ezen kívül az írónak nagyon közvetlen és érdekes stílusa van, ami fenn tartja az érdeklődést a könyv olvasása közben.
Lennék / nem lennék főhős, mert...
Nem lennék a főhős helyében, mert én az ő helyzetében sok mindent máshogy csináltam volna és okosabb döntéseket hoztam volna. A főszereplő előrébb helyezte a barátságot a saját biztonságánál, épségénél, így a könyv olvasása közben ez kissé zavaró volt.
Annak ajánlom, aki...
Annak ajánlom, aki szereti az egyes szám, első személyben írott regényeket és annak, aki kedveli a mindennapi történeteket és a gyors és minden szálat lezáró végkifejletet.
Ne olvassa/nézze, aki...
Ne olvassa, aki az izgalmasabb, több szálon futó, bonyolult történeteket kedveli, és az sem, aki a krimiket, fantasy sztorikat és hosszú könyv sorozatokat szereti.

The worms / kreatív feladatok

Az író is tévedhet...

Az igazság néha fáj
Irodalmi fordulatok
A Pitbull és a drogdíler
Calma nyomoz
A Pitbull háza