13. körzet

CARINA BARTSCH: CSERESZNYEPIROS NYÁR

"Nem létezik olyan lány, aki elfelejtené, milyen is volt az első szerelem ezt senki sem tudja jobban, mint Emely. Hét év után találkozik ismét Elyas-szal, a jó megjelenésű, kedves, és világítóan türkizzöld szemű sráccal. Legjobb barátnőjének bátyja, aki már egyszer teljesen összezavarta az életét, és ezeket a sebeket még mindig mélyen magában hordozza. Emely teljes szívéből utálja őt. Sokkal inkább a rejtélyes, e-maileket író Lucára irányítja a figyelmét, aki az érzékeny és romantikus üzeneteivel megérinti a szívét. A két férfi különböző irányba tereli Emelyt, akinek el kell döntenie, melyik közülük, aki megmutatja neki az igazi énjét. De vajon tényleg beleszerethet valaki egy ismeretlenbe, vagy jár egy második esély az első szerelmednek?"

A könyv már foglalt!

The worms / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni/nézni, mert...
A könyv pontosan azt hozza amit elvárunk tőle: egy aranyos szerelmi történet pár már jól ismert fordulattal, de emellett még vicces is. Emely és Elyas csipkelődése sok vicces helyzetet szül, csak úgy mint Emely ügyetlensége. Luca üzenetei nagyon aranyosak, bár nagyon hamar kiderülhet belőle, hogy ki is Luca, ha figyelmesen olvassa őket és a történetet.
Lennék / nem lennék főhős, mert...
A történet két főszereplője Emely és Elyas, egy olyan páros akik bár folyton vitatkoznak de látszik rajtuk hogy komoly érzelmi kötelék fűzi őket össze a múltból. Emelynek bár kevés, de annál hűségesebb barátai vannak, de én néha hiányoltam, hogy nem igazán ismerhetjük meg őket jobban. Ez alól kivétel Alex, a legjobb barátnője, aki mindig vidám és szórakoztató. Alex története legalább annyira fontos része a könyvnek mint Emely érzései.
Annak ajánlom, aki...
Igazi szerelmes regény huszonéves, egyetemista karakterekkel, tökéletes lehet egy könnyű olvasmánynak egy-két délutánra. Annak ajánlom, aki szereti a romantikát, a szerelmi háromszöget és a vicces jeleneteket.
Ne olvassa/nézze, aki...
Ne olvassa, aki nem szereti a szerelmi háromszögeket, az erotikus utalásokat. Nem ajánlom annak aki nem szereti a függővégeket és a könnyen kitalálható fordulatokat.