Nézzem vagy olvassam?

ÉN, PÁN PÉTER

"A sikeres skót színpadi szerző, James Matthew Barrie egy nap találkozik a Llewelyn Davies családdal: négy árva fiúval és gyönyörű édesanyjukkal. Barrie, a rosszallások ellenére, összebarátkozik a családdal és a fiúkkal mindenféle huncutságot eszelnek ki. Kivételes képzelőereje vitorlás hajóvá változtatja a domboldalt, az egyszerű botból óriási kard lesz, a levegőbe eregetett sárkány elvarázsolt tündérként lebeg. Így válnak a Llewelyn Davies fiúk annak a Sohaországnak az „Elveszett Fiaivá”, ahol mindenki tud repülni, ahol egymást éri a sok csoda, csíny és huncutság, s ahol még az idő is megáll."

A könyv már foglalt!

Easy Readers / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni/nézni, mert...
Azért volt jó nézni, mert mindig is érdekelt, hogy írók, szerzők, stb. honnan IS kaphatnak ihletet. Nos, gyakorlatilag bárhonnan, csak kell egy kis képzelőerő!
Lennék / nem lennék főhős, mert...
Lennék főhős, mert át tudnám érezni azt, hogy csináltam egy művet. Azt, hogy tetszik az embereknek. Azt, hogy akik az ihletet adták, nekik is szükségük volt rám és nekem is rájuk.
Annak ajánlom, aki...
...bele szeretne látni egy író fejébe, amikor éppen egy művön dolgozik és látni, ahogy örül annak, amikor készen van és tetszik az embereknek. Aki kíváncsi arra, hogy hogyan lehet még elképzelni a világot azon felül, ami.
Ne olvassa/nézze, aki...
Ne nézze, aki akciófilmet, vagy krimit keres. Aki nem szereti a lassan mozgó, nem túl aktív filmeket.

Easy Readers / kreatív feladatok

Az író is tévedhet...

A Mű
Út Sohaországba
Az én világom
Minden lehetséges
Sohaország varázsa