Családom és egyéb állatfajták

GERALD DURRELL: CSALÁDOM ​ÉS EGYÉB ÁLLATFAJTÁK

"Mit lehet tenni, ha Angliában mindig esik az eső, köd van, mindenki náthás, és Margo pattanásai nemhogy elmúlnának, hanem egyre sokasodnak?… A megoldás: át kell költözni melegebb ég alá, pontosabban a görög szigetvilág paradicsomi fészkébe: Korfura. A nem is kissé excentrikus Durrell család tagjai – a gondterhelt konyhaművész mama, és gyermekei: a kiterjedt baráti körrel rendelkező és rosszkedvű író, Larry: a fegyvergyűjtő és -szakértő Leslie: a szerelmes hajlandóságú Margo, végül pedig – de nem utoljára! – minden rendű és rangú élőlény szenvedélyes barátja: Gerry – mind megtalálják a hajlamaiknak legjobban megfelelő éghajlatot és elfoglaltságot ezen a gyönyörű szigeten, ahol csodával határos módon mindig sikerül emberi és nem emberi állatseregletüket újabb, egyre érdekesebb példányokkal gyarapítani…"

A könyv már foglalt!

Easy Readers / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni/nézni, mert...
néha-néha egyes eseteknél az én családom is felismerhető volt, bár ahogy a szerző írta először Korfu állatvilágáról szólt volna a könyv, de végül kicsit elkanyarodott de nem is baj. Rengeteget nevettem rajta például néhány pók fajtát nagy viccesen írt le. Szinte olvastatta magát a könyv olyan jó volt.
Lennék / nem lennék főhős, mert...
szeretnék egy ilyen érdekes családhoz tartozni, ahol szinte senki se normális. Biztos élvezet lenne egy nap is velük.
Annak ajánlom, aki...
szereti a vicces könyveket és szeretne egy nem mindennapi családhoz tartozni, belelesni a nem mindennapi történeteikbe. És ezt a könyvet olvasván döbbentem rá hogy nem csak az én családom olyan hóbortos, szerencsére nem vagyok egyedül... Tényleg öröm volt olvasni.
Ne olvassa/nézze, aki...
nem szereti a vicces könyveket. és aki nem akar ráísmerni a családjára, mert valljuk be őszintén senkinek a családja nem tökéletes. Ez a könyv biztos mindenkinek fog tetszeni!

Easy Readers / kreatív feladatok

Az író is tévedhet...

Szeretett Családom
Egy rém rendes család
Szabvány Család
Drága Família!
A Család