Most akkor járunk?

JAY ASHER: WHAT LIGHT - MICSODA FÉNY!

"A szerelem mindent legyőz? Sierra szeretné megérteni. Caleb szeretné jóvátenni. Együtt rátalálhatnának az igaz szerelemre – ha elég bátrak ahhoz, hogy elfogadják, ami történt. Keserédes történet az első szerelemről, a megbocsátás erejéről és a második esélyekről. Arról, hogyan lásd meg a másik valódi személyiségét. Sierra csak átmenetileg lakik a városban: a családjával minden évben eltöltenek itt egy rövid időszakot. Ez idő alatt a lány megpróbál érzelmileg távol maradni a fiúktól – Caleb pedig épp azon dolgozik, hogy megbocsásson önmagának, miután egy szörnyű tettet vitt véghez. A fiú szerint: mindenkinek lehet néha rossz napja. De csak akkor kezd el hinni ebben igazán, miután megismerte Sierrát."

A könyv már foglalt!

The worms / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni/nézni, mert...
A főszereplő lány stílusa egyedi és amiket tesz, a hibái és a gondolkodásmódja egyszerre olyan, amit az ember elvár egy kamasztól, és olyan, ami egy érettebb jellemre utal.
Lennék / nem lennék főhős, mert...
Lennék a főhősnő, ugyanis összességében jó élete van, és a problémamegoldása példaértékű, viszont nem lennék ő, mert bármennyire is erős a szerelem, a távkapcsolat elég nehéz és fájdalmas dolog.
Annak ajánlom, aki...
Szereti a kissé csöpögős, ám jó humorú és aranyos szerelmi történeteket, amelyek meg vannak fűszerezve némi múltbéli tettel, amik kihatással vannak a jelenre. Annak is élvezetes, aki karácsony körül ünnepi hangulatba szeretne jönni.
Ne olvassa/nézze, aki...
Nem kedveli a romantikát, és a végtelenül romantikus gesztusokat. Akkor se ajánlott, ha valaki nem rajong az ünnepekre épülő történetekért.

The worms / kreatív feladatok

Az író is tévedhet...

Fahéj illatú szerelem
Ne ítélj el!
Hibáztam, de megbántam
Minden egy fenyőfával kezdődött
Nem érdekel, mit mondanak!