Titokzatos bűntény

JOSS STIRLING: STORM ÉS STONE

"Az előkelő bentlakásos iskola borostyánnal borított falai között korrupció, botrány és egy összeesküvés baljós hálózata rejtőzik. Az Amerikából jött Raven Stone-nak feltűnik, hogy valami nagyon nem stimmel. Először is ott vannak a titokzatos eltűnések. Aztán a tanárok hazugságai. És most pedig a halálos fenyegetések… A nyugtalanító történéseket csak tovább bonyolítja a rejtélyes Kieran Storm feltűnése, akinek nemcsak az agya penge, de a teste is döglesztő. Raven érzi, hogy beleszeret a fiúba, de megbízhat olyasvalakiben, akiről szinte semmit sem tud?"

A könyv már foglalt!

The worms / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni/nézni, mert...
Egy könnyed regény érdekes karakterekkel, akik kalandokat élnek át, barátokat szereznek és szerelmesek lesznek. A könyv példát mutat arra, hogy merjünk kiállni magunkért, ne féljünk új barátokat szerezni ahelyett, hogy mindenképp a régieket akarnánk visszakapni.
Lennék / nem lennék főhős, mert...
Lennék a Raven helyében, mert bár nehéz élete van mindig számíthat a nagyapjára és minden kihívással szembenéz, talpraesetten, ügyesen és bátran keres megoldásokat a problémáira. Kieran élete legalább olyan bonyolult mint Ravené, ha nem bonyolultabb, de mindent megtenne azokért akiket szeret még ha ehhez áldozatokat kell is hoznia. Kicsit különc, mert sokszor okosabb mindenkinél aki körülötte van és nem barátkozik könnyen de egy szerethető, aranyos srác.
Annak ajánlom, aki...
szeretne egy kalandos, romantikus ifjúsági regényt olvasni,ami a szerethető karaktereivel, akik nem félnek döntéseket hozni és élni, és kissé kiszámítható, de legtöbbször igazán csavaros történetével magával ragad. Élvezni fogja aki szereti a kémregényeket és Joss Stirling könyveinek varázsát.
Ne olvassa/nézze, aki...
nem szereti a váltott szemszögben íródott regényeket. Nem annak való, aki nem kedveli az elit bentlakásos iskolában játszódó történeteket, amikben zaklatás, verekedés és viták gyakran előfordulnak. Aki nem szereti, ha a tini főszereplők komoly veszélyekbe keverednek, problémás családjuk van.

The worms / kreatív feladatok

Az író is tévedhet...

Nemzetközi Iskolák Szövetsége és a Fiatal Detektívek Ügynökség

Van egy álmom

Iskola, szerelem és rejtélyek

Hampton ezredes keresztfiai

Elfogadod a kihívást?