Négyen egy gatyában

KERSTIN GIER: FELLEGSZÁLLÓ

"Magasan ​fent a svájci hegyekben áll büszkén a Fellegszálló, egy patinás nagyszálló, melynek fénykora már rég letűnt. De mikor az év vége közeledtével a világ minden tájáról megérkeznek a vendégek a híres szilveszteri bálra, az épület úszik a gyönyörű csillárok fényében, a tágas folyosók pedig izgatott zsongással telnek meg. A tizenhét éves Fanny Bennel, a szállodatulajdonos fiával és a személyzet többi tagjával együtt azonban ki sem lát a munkából, hogy előkészíthesse a vendégek fényűző kikapcsolódását, de nem kerüli el a figyelmét, hogy sokan valójában nem azok, mint aminek mutatják magukat. Milyen titkos tervek kovácsolódnak a hímzett bársonyfüggönyök mögött? Az orosz oligarcha felesége tényleg birtokában van a legendás Nadjeschda-gyémántnak? És miért a homlokzaton mászik fel inkább a jóképű Tristan Brown a 201-es szobából ahelyett, hogy a lépcsőt használná? Mialatt Fanny megpróbálja Ben segítségével kibogozni a szálakat, még nem sejti, hogy hamarosan egy életveszélyes kaland kellős közepében találja, és nem csak az állása forog kockán, hanem a szíve is."

A könyv már foglalt!

The worms / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni/nézni, mert...
Mert egy nem mindennapi történetet mesél el az írónő, egy talpraesett lányról aki otthagyja az iskolát, hogy a Fellegszállóban dolgozzon. A regény megmutatja, hogy fiatalon, érettségi nélkül is lehet boldogulni az életben, végzettség nélkül is lehet valaki intelligens, hogy az emberismeret és a kedvesség néha többet ér mindennél.
Lennék / nem lennék főhős, mert...
Szívesen lennék a főhős, mert öröm lenne dolgozni egy olyan helyen mint a Fellegszálló. Jó lenne megismerni a szálloda vendégeit és a dolgozóit.
Annak ajánlom, aki...
Aki szereti az ifjúsági regényeket,a krimiket, annak aki szereti, hogyha egy könyvben van szerelmi szál, annak aki szereti az izgalmakat és a kalandokat. Annak ajánlom, aki oda van az erős és intelligens főhősnőkért.
Ne olvassa/nézze, aki...
Aki nem szereti az ifjúsági könyveket, a rejtélyeket a szerelmes könyveket és Kerstin Gier stílusát. És ne olvassa az, aki nem rajong a krimis történetekért.

The worms / kreatív feladatok

Az író is tévedhet...

Ügynök a szállóban
Újévi emberrablás
Az öreg hölgy gyűrűje
Gyűrű, nyaklánc és revolver
A Fehér Hölgy titka