13. körzet

LISA JANE SMITH: A BEAVATÁS (THE SECRET CIRCLE - TITKOS KÖR 1.)

"Miután kénytelen volt a napfényes Kaliforniából a borongós New Englandbe költözni, Cassie visszasírja régi életét. Ugyanakkor furcsa kötődést érez egy csapat ijesztő kamaszhoz, akik az iskoláját uralják. Beavatást nyer a New Salemet évszázadok óta uraló boszorkányok rendjébe, bekerül a Titkos Körbe, amely egyszerre jelent mámorító izgalmat és halálos veszélyt. Ám amikor beleszeret a titokzatos és érdekes Adambe, Cassie-nek döntenie kell, hogy ellenáll-e a kísértésnek, vagy szembeszáll a sötét erőkkel, hogy megkapja, amit akar – még ha ez azt is jelenti, hogy elég egyetlen rossz döntés, és utolérheti a vég."

A könyv már foglalt!

Easy Readers / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni/nézni, mert...
Azért volt jó olvasni, mert nem csapott a könyv egyből a történet közepébe. Nem siette el, hanem szépen bemutatta a főhősnőt és mindent elmesélt. Igazán jól érzékeltetett dolgokat, például egy hirtelen megjelenő barátot. Ráadásul fantasy, amit nagyon szeretek.
Lennék / nem lennék főhős, mert...
Lennék főhős, mert igazán sok fele lehetne elmenni az első könyv története után. Igazán izgalmas életem lenne, az egyszer biztos! Ráadásul lenne pár igazán hűséges barátnőm, pár titok, rejtély. Mi kellhet még? Ja, meg egy gonosz, akit tiszta szívünkből utálhatok és harcolhatnék ellene. Nem unatkoznék!
Annak ajánlom, aki...
Amikor megkaptam ezt a könyvet (vak választás), meglepődve néztem a borítóra. Egy mellettem lévő lány örömmel kiáltott fel: "Jaj, ez nagyon jó!", majd rám nézett és halkan hozzátette: "Csak egy kicsit lányos...". Nos, igaza volt, de tegyük hozzá, hogy csak egy KICSIT lányos, annál több FANTASY elemmel, amit nagyon szeretek. És én nagy élvezettel olvastam el ezt a könyvet, főleg a fantasy rajongóknak ajánlom!
Ne olvassa/nézze, aki...
Ahogy azt eggyel föntebb leírtam, kicsit lányos és sok fantasy elemet tartalmaz. 100% fiúknak és 100% földön-ragadtaknak és anti-varázslóknak nem ajánlom. Vagy aki a hosszabb könyveket szereti. Ez csak ~240 oldal volt.