Rossz voltam

SEPSI LÁSZLÓ: ÖRDÖGCSAPÁS

"Te mire lennél képes, hogy valóra váljon a legnagyobb álmod? Három tizenhét éves vidéki fiú – Vörös, Bika és Potter – élete nagy részét videojátékozással és kocsmázással tölti, amíg zenekart nem alapítanak. Első fellépésük katasztrofálisan sikerül, de aznap éjjel váratlan látogatójuk érkezik. Szandor Mamon szembesíti a fiúkat életük kudarcaival, majd csábító együttműködést ajánl, amely segíthet hátrahagyni a kisváros világát és ezért csak egy jövőbeli szívességet kér. Másnap reggel Vörös húgának nyoma vész, és a fiúk pontosan tudják, kinél kell keresni. Hogy megtalálják, neki kell vágniuk az elátkozott ösvénynek, amit Ördögcsapás néven emlegetnek a legendák."

A könyv már foglalt!

The worms / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni/nézni, mert...
Mert több szemszögből lendületesen mutatja be a történetet. Azért jó olvasni mert valós családon belüli problémákkal foglalkozik, szókimondó a problémák téren.
Lennék / nem lennék főhős, mert...
Bika, Vörös és Potter olyan karakterek akiknek vannak céljaik, álmaik és nem félnek elmondani a véleményüket. Mindannyiuknak meg kell küzdeniük a saját problémáikkal és időközben meg kell tanulniuk a felelősséget a döntéseikért.
Annak ajánlom, aki...
Szereti a fiatalos, lendületes (bár az elején lassú) könyveket. Azoknak akik szeretnének egy olyan könyvet olvasni amivel azonosulni tudnak, hisz Gyíklapaj egy kicsit olyan mintha a saját városunk/falunk lenne.
Ne olvassa/nézze, aki...
Nem szereti ha egy könyvben káromkodnak, isznak és komoly problémákról esik szó, mint a válás vagy a felelősség. 12 éven aluliak számára nem ajánlom.

The worms / kreatív feladatok

Az író is tévedhet...

A rejtélyes menedzser

Bika, Vörös és Potter

Drog, pia és varázslat

Gyíklapapji fenegyerekek

Az Örök Tavasz, ahol minden elkezdődött

Az Áramszünet hatásai