Addig se iszik

SINGER MAGDOLNA: NÉLKÜLED

"Minden Júlia vágya, hogy megtalálja a maga Rómeóját. Amikor pedig végre révbe ér, azt gondolja, már csak a halál választhatja el őket egymástól. Hiszen elválni mindig csak mások szoktak. Mikor húszéves házassága végleg zsákutcába jut, Júlia első és legfontosabb feladata, hogy beismerje: nincs más megoldás, mint a válás. Szigorú önvizsgálattal vet számot a múlttal, és közben végigjárja a tagadás, a harag, a kétségbeesés, az önmarcangolás összes állomását. Ám minden krízis egyben új esélyt is jelent, hiszen benne rejtőzik a változás és az újrakezdés lehetősége. – Singer Magdolna mentálhigiénés szakember, hospice- és gyásztanácsadó, számos ismeretterjesztő cikk és könyv szerzője. Szemináriumokat is tart Válás és újjászületés címen. Első regénye magával ragadó olvasmány, mely egyben segítséget nyújt a válás vagy a szakítás feldolgozásában."

A könyv már foglalt!

XY Csajok / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni/nézni, mert...
Egy olyan élethelyzetet dolgoz fel, ami nagyon sok embert érint. Regényes formában, de pszichológiai szempontokat is beemelve mutatja be a főhős életén keresztül, a szakítás, a válás és az újrakezdés lépéseit.
Lennék / nem lennék főhős, mert...
Sajnos ma a házasságok több, mint a fele válással végződik, ez egy helyzet, de senki sem vágyik rá, hogy ezt átélje. Ha már át kell élni ilyen helyzetet akkor így jó, ahogy a főhős átélte, akinek sikerült a gyászmunkát lezárnia és új életet kezdenie.
Annak ajánlom, aki...
Hasonló helyzetben van, vagy van olyan barátja, családtagja, aki párkapcsolati veszteséget él át. Sokat tud a könyv elolvasásával profitálni és elindulni a feldolgozás útján.
Ne olvassa/nézze, aki...
Aki nem nyitott az ilyen témájú könyvek iránt, és akiben nincs a pszichológiai felé érdeklődés.