A szoba

SZABÓ GYŐZŐ: TOXIKOMA

"Nem akarod, hogy drogos legyen a fiad? Függő a lányod? Vagy te magad szeretnéd tudni, megéri-e tisztának maradni? Szabó Győző felkavaró őszinteséggel meséli el, mennyire kalandos az út a pokolba – visszafelé viszont annál gyötrelmesebb. Hány embert veszített el az ismert színész, mire megtalálta önmagát és az édes életet? Ezt a könyvet el fogod olvasni! „Büszke vagyok Győzőre, hogy meg merte írni azt, amivel manapság mindenkinek szembe kell néznie. Aki drogos, akinek ismerőse, barátja drogozik, akinek gyereke lesz vagy nő fel éppen, és annak is, aki úgy tudja, semmi köze ehhez az ügyhöz. A drog itt van körülöttünk, itt van bennünk. Győző kiírta magából. Le a kalappal, tesó.” – Hajós András"

A könyv már foglalt!

XY Csajok / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni/nézni, mert...
Ismert színész önéletrajza. Ráadásul egy olyan témáról szól, ami a mai társadalomban is nagy probléma. Az, hogy tisztává tudott válni jó példaként szolgálhat sokak számára.
Lennék / nem lennék főhős, mert...
Nem szeretnék színész lenni. És szerhasználó sem, ezért nem cserélnék vele semmi esetre sem.
Annak ajánlom, aki...
szereti az önéletrajzi regényeket. Ez ugyan nehéz témát boncolgat, de nem megy annyira "mélyre", így annak érdekes lehet, aki még nem olvasott ilyen témájú önéletrajzi könyveket.
Ne olvassa/nézze, aki...
Komolyabb műre vágyik a szerhasználók életéről, a megküzdésről, arról, hogy valóban mennyi rombolást tud az életünkbe hozni. Annak sem ajánlom, aki azt szeretné megtudni, hogyan lehet tisztává válni.