Éhezők viadala

TRICIA LEVENSELLER: A KALÓZKIRÁLY LÁNYA

"A tizenhét éves Alosa kapitány titkos küldetésre indul, hogy megszerezze a legendás kincshez vezető ősi térképet. Szándékosan elfogatja magát az ellenséggel, ugyanis át akarja kutatni a hajójukat. Alosa könnyedén kifogna a könyörtelen kalózlegénységen, ha nem állna az útjába a fiú, aki elfogta – a meglepően agyafúrtnak bizonyuló és aljas mód jóképű elsőtiszt, Riden. Persze nincs mitől tartani, ugyanis Alosának van néhány trükk a tarsolyában, és egyetlen magányos kalózhajó nem állhat a kalózkirály lányának útjába."

A könyv már foglalt!

The worms / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni/nézni, mert...
Mert a főszereplőnk egy nagyon talpraesett, magabiztos lány, az író teleírta izgalmasabbnál izgalmasabb jelenetekkel a könyvet. A történet teli van humorral, végignevettem a könyvet.
Lennék / nem lennék főhős, mert...
Lennék a főhős, mert Alosa a kalózkirály lányaként született, olyan kiképzésben részesült amiben senki sem, félig szirén, ráadásul kalóz, így ő örökli az apjától majd a kalóz fejedelem címet és így a tengerek feletti uralmat. Alosa határozott, céltudatos és nem fél kimondani a véleményét, ellentmondani bárkinek.
Annak ajánlom, aki...
szereti a kalandregényeket, a kalózokat, a varázslatos történeteket, annak aki szereti, ha a könyvekben van egy kis szerelem.
Ne olvassa/nézze, aki...
nem szereti a kalózokat,a sziréneket, a varázslatos könyveket, a fantasy-kat és ha a könyvekben van egy kis szerelem.

The worms / kreatív feladatok

Az író is tévedhet...

Éjvándor
Szirének átka
A tenger hívása
Alosa éneke
A tenger lánya