Állati elmék

W. BRUCE CAMERON: KARÁCSONYI KUTYAVÁSÁR

"Josh Michaels magányosan nyalogatja sebeit coloradói otthonában. Ám életét feldúlja, amikor a szomszédja – legnagyobb megrökönyödésére –az ő nyakába varrja mindenórás kutyáját. Lucy melegbarna kutyaszeme azonban rögtön leveszi őt a lábáról, és , elhatározza, hogy mindent megtesz a kutyamamáért és imádnivalónak ígérkező kölykeiért. Azelőtt sosem volt kutyája, ezért az állatmenhelyhez fordul segítségért. Megismerkedik Kerrivel, a gyönyörű és éles nyelvű állatbaráttal. Irányítása alatt Josh megtanulja, hogyan nevelje fel a kiskutyákat, hogy aztán örökbe adhassa őket a menhely Karácsonyi kutyavásárán. Mindeközben fülig beleszeret a lányba. Azonban még annál is szerelmesebb lesz újdonsült, bundás családjába, akik váratlan boldogsággal aranyozzák be a napjait. Vajon képes lesz-e elszakadni imádott kiskutyáitól. Kerri és közte is feszültté válik a viszony; Josh nem akarja elveszíteni a lányt, ám nem tudja, hogyan hozhatná helyre a dolgokat."

A könyv már foglalt!

The worms / élménylap

Szerelem
1
2
3
4
5
Barátság
1
2
3
4
5
Erőszak
1
2
3
4
5
Izgalom
1
2
3
4
5
Mindennapi történet
1
2
3
4
5
Varázslatos történet
1
2
3
4
5
Elgondolkodtató történet
1
2
3
4
5
Nevettem rajta
1
2
3
4
5
Sírtam rajta
1
2
3
4
5
Tetszett
1
2
3
4
5
Azért volt jó olvasni/nézni, mert...
Mert nagyon szeretem az állatokat, főként a kutyákat. Emellett egy nagyon aranyos és kedves történet, amely nagyon jól megmutatja, hogy egy állat mennyire meg tudja változtatni az életünket, gondolkodásmódunkat, és milyen mélyen tudunk kötődni hozzájuk.
Lennék / nem lennék főhős, mert...
Nem különösebben lennék a főhős, mert egy kissé maradi ember. Nehezen viseli a változásokat, emellett a könyv nagy részében hol pánikol, hol rideg. Egyedül azért irigylem, mert egy csomó kutyakölyökkel lakott együtt egy ideig.
Annak ajánlom, aki...
Aki szereti a kutyás könyveket, vagy legalábbis nem bánja, ha a házikedvenceké a főszerep. Ráadásul elég sok információ van benne a kölyökkutyák neveléséről is, így aki egy kiskutya beszerzésén gondolkozik, vagy a már meglévő kutyájának szeretne kicsiket, annak hasznos is lehet.
Ne olvassa/nézze, aki...
Aki nem kedveli a kutyákat, állatközpontú könyveket. A szerelmi szál miatt a romantikus könyvektől ódzkodó emberek se vegyék a kezükbe, ha nem muszáj.

The worms / kreatív feladatok

Az író is tévedhet...

Derült égből kutyakölykök
Állati karácsony
Segítség, rám sóztak egy vemhes kutyát!
A legaranyosabb karácsonyi csoda
Bundás ajándékok a fa alatt