0Shares

Csak nézelődik? Rossz helyen parkol? Siet? Szeretne valamit olvasni, de nincs ideje válogatni? Esetleg a gyerkőcnek nézne olvasni valót?

Akkor Önnek a Kabátos kölcsönzőnket ajánljuk. Nem kell a ruhatárral bajlódni, táskákat lepakolnia. Könyvtárunk földszintjén gyakori rendszerességgel változó témakörökben talál olvasnivalót. Nem csak a felnőttek, hanem a tinik és a gyerekek is megtalálják azt, amit szeretnek.

Kollégáink naponta többször feltötlik a polcokat az adott témakör könyveivel. A témaDSC07733 kiválasztásánál figyelembe veszik azt, hogy éppen milyen évszakban járunk, a közelgő ünnepeket, évfordulókat, világnapokat, valamint könyvajánlásokat néznek az Interneten.

A Kabátos Kölcsönző ajánlata:

A baba várókat, a kisgyermekeseket és a kamasz anyukáknak és apukáknak készítettek kollégáink egy válogatást. Találhat könyvet arról mi egyen a baba, mit kezdjünk a kamaszkorral, kispapáknak kézikönyv, mit csináljunk egy durcás, hisztis kétévessel.  :-)

Most, hogy itt a tavasz, jön a jó idő és reméljük marad is, elkezdhetjük kiültetni a virágokat, fűszernövényeket a kertbe, felhozni a muskátlit a pincéből és kitehetjük az ablakunkba, teraszunkra. Kezdőknek és haladóknak is készítettünk ki könyveket. Kapát, kaszát, locsolócsövet a kézbe és irány a kert!  (F)

Továbbra lehet „ajánlani” (Y)  – „nem ajánlani” (N)  könyveket a többi olvasó számára. Ha tetszett a könyv, amit elolvasott, szóljon nekünk és mi beleteszünk egy könyvjelzőt mosolygós arccal. Ugyanez a teendő, ha nem érdekelte a történet, unalmas volt a választott könyv. A kitett mosolygós és szomorú arcokkal fémjelzett könyvekből lehet hazavinni és véleményezni.

Az elmaradhatatlan szórakoztató irodalomból is válogattunk, bátran lehet belőle csemegézni.  (D)  


Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Megosztások