0Shares

Kölcsönözz Christopher Nolan filmeket a nyári szünetre!

Mozikban a legújabb Christopher Nolan film, az Oppenheimer. Az atombomba feltalálásáról és megépítéséről, majd bevetéséről szóló film középpontjában végig a Manhattan-tervet összefogó elméleti fizikus, J. Robert Oppenheimer áll. Miután a bomba elkészült és azt a politikusok döntéseként be is vetették 1945-ben Japán térdre kényszerítésére, megváltozott a világ. És Oppenheimernek ebben a megváltozott világban kellett megélnie, hogy ünnepelt fizikusból mellőzött, majd egyenesen kitaszított lesz.

Abban a 21. században, ahol a nukleáris fenyegetettség nagyon is valós veszély, több mint aktuális és fontos ez a felkiáltójelként is értelmezhető alkotás. A főszerepben Cillian Murphy, aki korunk egyik legnagyobb színész teljesítményét viszi véghez, mind fizikai, mind szellemi értelemben tökéletesen azonosul Oppenheimer karakterével.

Ugyan az Oppenheimerért még a moziba kell menni, de DVD-n megtalálod a könyvtában az alábbi Christopher Nolan-alkotásokat: Tenet, Eredet, Csillagok között, Dunkirk, Álmatlanság, Memento. Ráadásul most az egész nyári szünet idejére kikölcsönözheted őket!

 


Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Megosztások