0Shares

A gödöllői könyvtárban 2021-es tematikának a Színezd újra! szlogent választottuk, hiszen szeretnénk ismét élettel megtölteni a könyvtárat. A járvány miatt beszűkült és beszürkült a világunk, ezért az idei év feladata, hogy újra megtaláljuk a kapcsolatot az olvasókkal, elinduljon a közösségi élet, és ismét felfedezzék az emberek a már meglévő lehetőségeket, programokat, szolgáltatásokat.

Most egy játékra hívunk Téged, töltsd ki a kvízünket, hogy megtudd, milyen színű könyvek illenek hozzád. Ha megvan az eredmény, irány a könyvtár, ahol előre összekészített, színes könyvcsomagok várnak Rád!

Színzed újra Te is az életet! Színezd újra velünk!

Milyen színű könyv illik hozzám? Játék indítása

Eredmények:

30 pont alatt Zöld

A hosszú téli napok után alig várod, hogy végre zöldbe boruljanak a fák, és ilyenkor te is szívesen viseled ezt a színt? A zöld évszázadok óta a természet, a termékenység, a remény és a nyugalom színe is. Szereted a nyugalmasan csordogáló, hosszú családregényeket, a reményt adó, pozitív végkifejletű könyveket.

https://moly.hu/polcok/zold-konyvek-4

31-34 pont Narancs

Az élet könnyebbik oldalát keresd. Társasági ember vagy, ugyanakkor egyedül sem vagy magányos, mert szeretsz a saját társaságodban is időzni. Szereted a humoros, népszerű könyveket, amiket sokan olvasnak. Szereted mással megosztani az olvasásélményeidet.

https://moly.hu/polcok/narancs-konyvek

35-38 pont Kék

Aki a kék színt szereti, annak valószínűleg nagy szüksége van a kiegyensúlyozottságra és a harmóniára, de ne felejtsd el, hogy a kék a tehetség, a megfoghatatlanság és a transzcendencia szimbóluma is! Téged vonzanak a mélylélektani drámák, esetenként az ezoterikus könyvek is elcsábítanak.

https://moly.hu/polcok/kek-konyvek-2

39-42 pont Pink

Egy igazi laza egyéniség vagy, és nyitott mindenféle új divatirányzatra. Nem szereted a könnyű megoldásokat, bátran kiállsz a döntéseid mellett. Neked valók az igazi polgárpukkasztó regények, a kíméletlen társadalmi kritikák, a merész disztópiák. Ha tehetnéd, csak betiltott könyveket olvasnál.

https://moly.hu/polcok/pink-konyvek

43-46 Fehér

Kiegyensúlyozott vagy, intelligens és sokoldalú. Ugyanakkor szükséged van valakire, aki kibontja a színes egyéniségedet, a benned rejlő tehetséget. Az intellektuális olvasmányokat kedveled leginkább, de valójában mindenevő vagy. Mindent elolvasol, és mindenben találsz valami neked valót.

https://moly.hu/polcok/feher-konyvek-3?page=1

47-50 pont Sárga

Hú, te aztán gyorsan élsz! Jó kedved és optimizmusod máskora is átragad, hihetetlen aktivitásod másokat is magával húz. Folyton pörögsz, egyszerre négy-öt könyvet is olvasol. Imádod a cselekménydús regényeket, folyton előre lapozol, hogy megtudd a végét.

https://moly.hu/polcok/sarga-konyvek-2

51-54 pont Piros

Olyan vagy, akár a tűz, éget a vágy és a szenvedély. Domináns jellemvonásod a hevességed. Dinamikus vagy, erős, szexi és izgalmas. Pontosan ezt keresed a könyvekben is: a vágyat és a szenvedélyt! A hosszú tájleírások nem neked valók.

https://moly.hu/polcok/piros-konyvek

55-58 pont Lila

Rafinált és rendkívül kreatív vagy. Intelligenciád és ambiciózus természeted folyamatosan arra ösztönöz, hogy még jobb lehess, mindig magasabbra és előrébb törekszel az életedben. Csak olyan könyveket olvasol, melyek kielégítik tudásszomjadat, segítenek megismerni a világot. A lektűr nem neked való.

https://moly.hu/polcok/lila-konyvek-3

59 pont felett Fekete

Fegyelmezett, független és befolyásolhatatlan vagy, erőt, méltóságot sugárzol, teljes függetlenségre vágysz. Magányos farkasként élsz, éppen ezért szeretsz olvasni, de neked aztán nehéz jó könyvet ajánlani. Ha mégis kedvencre bukkansz, az akár az életedet is megváltoztathatja.

https://moly.hu/polcok/fekete-konyvek-7

NÉZD MEG A MOLYOS KÖNYVESPOLCODAT, ÉS HA SZERETNÉD ELOLVASNI VALAMELYIK KÖNYVET, ÍRJ EGY EMAILT AZ

eztkerem@gvkik.hu címre!

-gvkik-


Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Megosztások