5Shares

 

Minden évben november elején elkezdjük gyűjtögetni az olvasóinknak az adventi és a karácsonyi magazinok különszámait. Idén beszereztünk már hat újságot.

20141110_165054

Megjelent az Éva Adventi különszáma ami idén is nagyon stílusos lett. Ajándéknak mézeskalács házikó sablont vagy sütikiszúrót csomagoltak hozzá. (G) Hat részre tagolták a cikkeket, Hogyanra, Boldogságra, Ajándékra, Dekóra, Nagykanáral, és U.I. (Utóirat) -ra. Az idei számban főleg a dekorációra és a receptekre helyezték a hangsúlyt, de természetesen idén is rengeteg ajándék ötletet is ajánlanak nekünk. A fotók mesések, letisztultak. A legszuperebb, hogy az újság évről évre Ipad-en is megjelenik, és a digitális változatban, szép zenével animációkkal és egyéb elkápráztató hatásokkal lepnek meg minket. Természetesen ezt mind interaktív köntösbe öntve. :) Fantasztikus élmény végiglapozni. (Ezt is meg tudjátok majd nézni nálunk a Folyóirat olvasóban.)

 

20141110_16515020141110_165234

Dekorációs ötletek című kiadványban rengeteg új  tippel találkozhattok. Nekem a papírtoboz és a könyvből  vagy újságpapírból készíthető dekorációk a kedvenceim. ;-)  Természetesen a sablonokat is mellékelték az újsághoz.

Az Ínyenc magazin idén is lenyűgöz a fatasztikus minőségi kiadványszerkesztéssel, ezt az újságot öröm kézbe venni. A tartalomjegyzék képekkel illusztrált, így könnyen rá tudunk bökni a nekünk tetsző ételre és lapozhatunk is azonnal a recepthez. Egész karácsonyi menüt (Bruschetta paradicsommal és fésűkagylóval, Marhasteak konyakos tejszínmártással és burgonyagretinnel, Panna Cotta fahéjas szilvaszósszalés mandulás karamellával)  összeállítottak nekünk, de nem csak az ünnepekre hanem a téli mindennapokra is gondoltak a szerkesztők (Sörben sült sertés tepsis zöldséggel). A magazin utolsó előtti oldalain találtam a forró italos cikket, ami végre egy kicsit más mint amit megszokhattunk így a receptek között fellelhető a Gránátalmás puncs, Karamellás tojáslikőrös csokiital és egy forró Caipirinha (Ez egy koktél, de forró italként.) receptje is.

A további újságaink: Édes élet, Karácsonyfadíszek (Horgolt), Kötött kedvencek (Karácsonyi Ajándékötletek különszám).20141110_16503820141110_165120


Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Megosztások