0Shares

Az utazások elengedhetetlen kelléke a jó útikönyv. Sokan persze nem értenek egyet ebben, azt mondják, minek a könyv, mikor ott az internet. Sajnos azért előfordul, hogy olyan helyen jár az ember, ahol épp nincs térerő, vagy a legrosszabbkor merül le a mobil. Ilyenkor jön jól a régi, bejáratott módszer, a nyomtatott könyv. A nyaralások tervezése egyébként sem egyszerű feladat.

Reméljük, ebben a folyamatban tudunk nektek segíteni. Könyvtárunkban kiemelt helyen, kényelmes fotelekkel, nagy asztallal rendeztük be azt a kuckót, ahol még ebben a májusi zord időben is öröm tervezgetni a nyaralást.

Legyen szó egy belföldi útról, egy világjáró nagyobb utazásról, a kert megszépítéséről, vagy a gyümölcsös nyári süteményreceptek megálmodásáról, itt minden egy helyen van. Könyvek, folyóiratok, filmek segítenek Neked a választásban, ha még nem döntötted el, hova utazz, mit csinálj, mivel kapcsolj ki a nyáron.

Amit találsz a kuckóban:

  • útikönyvek, térképek, természetfilmek, turista magazinok: Geo, Világjáró, Földgömb, Várak, kastélyok, templomok magazinok
  • kertészeti szakkönyvek, albumok és a Csodakert magazin
  • szakácskönyvek minden mennyiségben és minőségben, külön rendezve a speciális diétákat támogató könyveket, gasztrofilmek és a Vidéki Konyha magazin számai

Ahol találod ezeket:

Az első emeleten a felnőtt könyvtár végében, a rámpán innen és túl. A könnyebb válogatás érdekében a szakácskönyvek az útikönyvek helyére, a kerekasztalhoz kerültek.

Ha tetszett ez a cikk, ne felejts el nekünk képeslapot küldeni a nyaralásodról, hogy megtudjuk merre utaztak a könyveink! Címünk: 2100 Gödöllő, Dózsa György út 8.

Köszönjük!

A felnőtt könyvtárosok


Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Megosztások