14Shares

Csak nézelődik? Rossz helyen parkol? Siet? Szeretne valamit olvasni, de nincs ideje válogatni? Esetleg a gyerkőcnek nézne olvasni valót?

Akkor Önnek a Kabátos kölcsönzőnket ajánljuk. Nem kell a táskákat, kabátokat bezárni a csomagmegőrző szekrénybe, egyszerűen csak leemeli a könyveket a polcról és kikölcsönzi a regisztráción. Könyvtárunk földszintjén gyakori rendszerességgel változó témakörökben talál olvasnivalót. Nem csak a felnőttek, hanem a tinik és a gyerekek is megtalálják azt, amit szeretnek.

Naponta többször feltöltjük a polcokat az adott témakör könyveivel. A könyvek mellett DVD, CD, hangoskönyv is megtalálható, de ez nem állandó, mint a  folyóiratos polc.

Hogy mit ajánlunk? Mindig más és más témát. Figyelembe vesszük azt, hogy éppen milyen évszakban járunk, a közelgő ünnepeket, évfordulókat, világnapokat, valamint könyvajánlásokat néznünk az Interneten.

A Kabátos Kölcsönző ajánlata:

Továbbra is lehet „ajánlani” (Y)  – „nem ajánlani” (N)  könyveket a többi olvasó számára. Ha tetszett a könyv, amit elolvasott, szóljon nekünk és mi beleteszünk egy könyvjelzőt mosolygós arccal. Ugyanez a teendő, ha nem érdekelte a történet, unalmas volt a választott könyv. A kitett mosolygós és szomorú arcokkal fémjelzett könyvekből lehet hazavinni és véleményezni.

Kiemelném a „zöldbe szökkenő” válogatásunkat, amiben a testi-lelki egyensúlyunkat fel tudjuk frissíteni. A zöld a természet színe. Fejlődést, harmóniát, szemtelenséget, termékenységet jelent. Az emberi szem számára, a legpihentetőbb szín.

Tudta? A D-vitamin segíti a kalcium beépülését a csontokba. Az ásványi anyag tartalma csökkenhet, ha kevés D-vitamin jut a szervezetünkbe. Ez akár csontvesztéshez, így töréshez, deformáláshoz vagy súlyosabb esetben csontritkuláshoz is vezethet. A cukorbetegég és az autoimmun betegség D-vitamin hiányától is lehet.

Az elmaradhatatlan szórakoztató irodalomból is válogattunk, bátran lehet belőle csemegézni. (D) Romantikus, izgalmas, krimibe illő, szívszorító, vicces történetekkel raktuk tele a polcokat.

 

Kovács Ibolya


Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Megosztások