3Shares

Dexter Yates jóképű, gazdag pénzügyi szakértő. Igazi nőfaló, gondtalanul él Londonban, az ágyában szebbnél szebb nők váltják egymást. Ám a helyzet drámaian megváltozik, amikor nővére meghal, és kiderül, Dexter gyámságára hagyta 8 hónapos kislányát, Delphit.
Molly Hayes grafikusnő korábbi párkapcsolatai rendre kudarcba fulladtak. Amikor Dexter a kisbabával a szomszédjába költözik, lassan kölcsönös vonzalom alakul ki köztük. De Molly óvatos, és nem mer hinni a tapasztalt nőcsábásznak. Elege van már a kötődésre képtelen férfiakból. Egyértelmű a kérdés: mit kell Dexternek tennie, hogy Molly higgyen neki?

1120753_5

Félve fogtam neki az olvasásnak, mert általában nem szeretem Jill Mansell könyveit. Meglepetésemre le se tudtam rakni a könyvet. Két nap alatt ki is olvastam.:-)  Nagyon jól megírt történet tele váratlan fordulatokkal, izgalmakkal, meglepetésekkel, annak ellenére, hogy első pillantásra egy szokványos szerelmi történetnek tűnik happy enddel a végén. A story nem csak a két főszereplőre koncentrál, hanem a környezetüket is bevonja, az ő drámáikon, szerelmeiken, csalódásaikon is végig vezet minket az írónő. A karaktereket jól kitalálta és felépítette a történetüket. A könyv olyan kérdéseket, élethelyzetek is felvet, amelyekre nem könnyű válaszolni vagy épp azt hiszük, hogy mi pontosan tudnánk, hogy az adott szituációban mit is tennék.  De lehet, hogy ez mégsem így van? Mindenki maga dönt az életéről és az életében felmerülő kérdésekről. A lényeg, hogy vállaljuk a felelősséget és a következményeket a döntéseinkért.

Bátran ajánlom a könyvet mindenkinek, aki szereti a romantikus, szórakoztató, elgondolkodtató könyveket. Lehet legközelebb megpróbálkozom egy másik Jill Mansell könyvvel. :-)


Ez is érdekes lehet...

1 hozzászólás

  1. Mehesán Emma

    Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy elolvashatom, mert én viszont imádom Jilly könyveit. Mehesán Emma.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Megosztások