2Shares

Csak nézelődik? Rossz helyen parkol? Siet? Szeretne valamit olvasni, de nincs ideje válogatni? Esetleg a gyerkőcnek nézne olvasni valót?

Akkor Önnek a Kabátos kölcsönzőnket ajánljuk. Nem kell a ruhatárral bajlódni, táskákat lepakolnia. Könyvtárunk földszintjén gyakori rendszerességgel változó témakörökben talál olvasnivalót. Nem csak a felnőttek, hanem a tinik és a gyerekek is megtalálják azt, amit szeretnek.

Kollégáink naponta többször feltötlik a polcokat az adott témakör könyveivel. A témaDSC07733 kiválasztásánál figyelembe veszik azt, hogy éppen milyen évszakban járunk, a közelgő ünnepeket, évfordulókat, világnapokat, valamint könyvajánlásokat néznek az Interneten.

Márciusi-áprilisi kínálatban a az egészséges életmódra hívjuk fel figyelmet. Április 7-én ünnepeljük az Egészségügyi Világnapot. Sporttal, egészséges ételek főzésével, diabétesszel, biokonyhával foglalkozó könyveket vittünk le a kölcsönző térbe.

Egy kis izgalomra csábítjuk Önöket krimi irodalomunkkal. Válogattunk az újonnan megjelent és a régebbi, de népszerű krimi szerzők között. Megtalálható a polcon például Philip Carlo, Agatha Christie, Stvenen Al, John Grisham, Jeffrey Archer, Vavyan Fable.

Aki könnyed, vidám, szórakoztató olvasnivalót keres, az is talál magának könyvet.

A Föld Napja majd egy hónap múlva lesz. Már most szeretnénk felhívni rá a figyelmet. Környezetvédelemmel, természeti értékekkel, megújuló energiákkal és magával a Földdel kapcsolatos gyermek és felnőtt szakirodalommal töltöttük meg a polcokat.


Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Megosztások